Trendy outfits bij Nakay in Winkelcentrum De Bus

Gepubliceerd op: 29 november 2018 16:59

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Helmond-Noord, Voorpagina

Helmond-Noord: Nadia van de Vorst, eigenaresse van de damesmodezaak Nakay, is met recht trots op wat ze de afgelopen jaren heeft bereikt met haar winkel en webshop. Ze heeft alles zelf gedaan, van het ontwikkelen van haar logo tot het opzetten en uitwerken van haar goedlopende webshop, te vinden via www.nakayfashion.nl.

Nadia runt voor een groot deel in haar eentje de winkel en webshop, maar ook haar zoon Kay, haar man en vader helpen een handje mee wanneer dat nodig is. Ongeveer vijf jaar geleden begon zij met het verkopen van schoenen, nadat zij werd ontslagen uit haar baan in de zorg. Omdat mode echt haar ding is, zoals ze zelf aangeeft, heeft ze zich voor de volle honderd procent op die wereld toegelegd. Met als resultaat Nakay, de winkel die nu vier jaar bestaat.

Voor goed advies, gezelligheid en alle ruimte om de trendy mode van Nakay te kunnen zien en passen moet je natuurlijk naar de mooie, uitnodigende zaak in Winkelcentrum De Bus aan het Nieuwveld in Helmond-Noord. Daar hangen de rekken vol met de laatste mode-items in de meest gewilde kleuren van het seizoen. Nadia zorgt ervoor dat de collectie elke week wordt aangevuld. Bij het winkelcentrum is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Niet alleen voor kleding kan men terecht bij Nakay. Er is ook voldoende keuze in schoenen, tassen en andere accessoires zoals sjaals, dassen en mutsen. Wie bij Nadia binnen loopt kan zich van top tot teen in het nieuw steken. Voldoende keuze voor alle leeftijden, van sportief tot klassiek en altijd helemaal van deze tijd.

“Ik heb sinds kort twee nieuwe merken, namelijk Crème de la Crème, dat ik als enige in Helmond mag verkopen en ZOSO, populair bij jong en oud”, vertelt Nadia, die veel waarde hecht aan klantvriendelijkheid en kwaliteit. “Speciaal voor dames met een groter maatje heb ik het merk Magna in huis. Ik heb echt voor ieder wat wils”.


Dit nieuwsbericht is 600 keer bekeken

X
X