Tour de Bocht 7’

Gepubliceerd op: 16 september 2020 15:01
Gewijzigd op: 10 september 2020 15:07

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Helmond-West, Voorpagina

Oranjebuurt/Warande: MTD producties organiseert: wij op 19 september van 12.00 tot 00.00 uur ‘Tour de Bocht 7’: ‘Een Coronaproof feestelijk evenement in de weide, waar je gewoon moet zijn geweest.’

MTD Productie is een jonge organisatie die gestart is in de piek van de coronacrisis om regionale ondernemers te helpen. In tijden waarin de regionale horeca gesloten moesten worden, besloten wij hun voorraden te verkopen, in te pakken en gratis thuis te bezorgen (zonder winstoogmerk), met een aansluitend online pubquiz.

Vorige week maandag hebben wij de vergunning gekregen van gemeente Helmond om dit evenement voor maximaal 1000 bezoekers te organiseren. Het is natuurlijk kort dag om in 3 weken tijd 1000 tickets te verkopen, dus daarom willen wij alle mogelijke kanalen aanboren.

Het thema van dit evenement is de Tour de France met aansluitend een knallend feest. Het evenement wordt geopend in een voorbeschouwing door Rik Elfrink (sportverslager ED), Patrick Houthooft (Helmonder, oud renner en wielerkenner) en hier sluiten enkele oud renners aan tafel (Peter Winnen en Steven Rooks). In deze voorbeschouwing komen de leukste weetjes en anekdotes ter sprake. Hierna volgt de een na laatste etappe van de Tour en wordt deze live uitgezonden op het evenement. Jumbo-Visma en Nederlandse renners maken dit jaar een goede kans om te winnen.

Na de finish zal het regionaal bekende DJ-duo Minus One & W3SS het feest openen, waarin verschillende Franse Chansons, Nederlandse- en feestmuziek voorbij zal komen. Natuurlijk houden wij rekening met de huidige coronacrisis en zijn er maatregelen genomen om verspreiding te voorkomen. Op de Facebookpagina www.facebook.com/MTDProducties en op www.tourdebocht7.nl kan er verder gelezen worden over het evenement en de genomen maatregelen.


Dit nieuwsbericht is 91 keer bekeken

X
X