Totale metamorfose Migagifts

Gepubliceerd op: 12 augustus 2019 9:53
Gewijzigd op: 12 augustus 2019 9:54

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Centrum: "We zijn open! Na een paar maanden verbouwen en hard werken is onze geheel vernieuwde winkel in het oude vertrouwde pand in de Elzas Passage Helmond eindelijk open. Niet alleen de winkel, maar de gehele stijl van Miga Gifts is vernieuwd.

De winkel heeft een complete metamorfose ondergaan, meer overzichtelijk en het lijkt nu veel groter. Een stoere industriële look is verkregen door het gebruik van staal, grove houten tafels en veel glas. We zijn natuurlijk nog steeds een trendstore met onder andere de nieuwste collecties sieraden, tassen en horloges, alles in betaalbare luxe kwaliteit. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie van de merken Buddha to Buddha en Zinzi. We houden je hiervan op de hoogte door middel van onze website, Facebook en Instagram.

De beleving in onze winkel is totaal anders. Het is nu niet zomaar een product uitzoeken maar je wordt met een kopje koffie voorzien van deskundig advies zodat je met een tevreden gevoel de winkel verlaat. En natuurlijk leveren wij de service die je van ons gewend bent. Je kunt ook nog altijd bij ons terecht voor het vervangen van een batterij of een kleine reparatie. Bij een vernieuwde winkel horen natuurlijk ook nieuwe merken. De merken die wij verkopen en waarvan wij dagelijks nieuwe producten binnen krijgen zijn:

Bijoux:

Rosefield, Viva, ZAG, My-Jewellery, Karma, Kalli Kalli, BIBA, Fossil, Melano, IXXXI, Josh, Tommy Hilfiger

Sieraden zilver en/of goud:
Ti Sento, Engelsrufer, ZINZI, Mi-moneda, Heart to Get, Buddha to Buddha, Gisser, Kasius, Rebel & Rose, Ania Haie, Pandora, Imotionals.

Fashion accessoires: Guess, Liu Jo, Ikki, My-Jewellery.

Horloges:

Prisma kids, Prisma, Hugo, Hugo Boss, Armani, Guess, Rosefield, Lars Larsen, Edifice, Fossil, G-Shock, VNDX Amsterdam, TW-Steel, Diesel, Michael Kors, Lacoste, GC, Tommy Hilfiger, Breil, Pulsar, I’am, Ice-watch, OOZOO.

Tassen:
Guess, Michael Kors, Liu Jo, Versace Jeans Couture, Legend.

Loop binnenkort eens bij ons binnen, je bent van harte welkom!
Zie ook de couponactie elders in de krant voor 10% korting, dus knippen!"

See you, Arian, Roland, Daniëlle, Margo,Kim, Susanne.


Dit nieuwsbericht is 326 keer bekeken

X
X