Tot ziens, tot de 15e Dickens in Brandevoort

Gepubliceerd op: 7 december 2017 18:30
Gewijzigd op: 7 december 2017 14:10

Gepubliceerd in: Brandevoort, Voorpagina

Brandevoort: Dickensnight Brandevoort viert dit jaar het 3e lustrum met een geweldig feest! Al jaren is Dickensnight Brandevoort een begrip in Helmond en de wijde omgeving. Eind vorig jaar is dit evenement bekroond met de titel “Helmonder van het jaar”. Hier is de organisatie bijzonder trots op en daarom is besloten dit 3e lustrum van een extra feestelijk tintje te voorzien.

De opening van de markt zal dit jaar bijzonder zijn. Burgermeester Elly Blanksma-van den Heuvel zal middels het onthullen van het beeld “Helmonder van het jaar 2016” de opening verrichten. Wellicht sluiten bij deze ceremonie meer leden van het college van burgermeester en wethouders aan. De trofee zal daarna permanent tentoongesteld worden in het centrum van Brandevoort “De Veste”, als teken dat het niet alleen een prijs is voor Dickensnight maar voor heel Brandevoort. Dit jaar zal de viering van het 3e lustrum al op zaterdag 9 december starten met een heuse mini-kermis en een lampionnenoptocht die voor alle Brandevoorter mini-Dickensianen wordt georganiseerd. De maxi-Dickensianen (volwassenen) kunnen dan genieten van versnaperingen en van het plezier van de jeugdige Brandevoorters. Dit evenement wordt in de middag/avond gehouden in en rondom de markthal in het centrum van Brandevoort “De Veste”. De aanvang van de lampionnenoptocht zal tussen 16.00 en 17.00 uur zijn. Op zondag 10 december wordt wederom het centrum van Brandevoort door vele vrijwilligers omgetoverd in de bekende Dickens sfeermarkt in Victoriaanse stijl. De marktkramen zullen weer rijkelijk gevuld zijn met allerlei snuisterijen en er zal tevens volop genoten kunnen worden van muziek, toneel, straattheater, hapjes en drankjes. Daarnaast zullen er nog meer verrassingen zijn maar die blijven nog geheim. Iedereen is van harte welkom om mee te genieten van Dickensnight Brandevoort 2017!

Het bestuur van Dickensnight raadt iedereen aan om op de fiets of met openbaar vervoer te komen. Het parkeren van auto`s rond de markt wordt steeds moeilijker.

Dit nieuwsbericht is 47 keer bekeken

X
X