Topscore voor inburgeringsopleiding ROC Ter AA

Gepubliceerd op: 29 januari 2021 14:00
Gewijzigd op: 28 januari 2021 10:11

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina
Vier sterren van Blik op werk

HELMOND Het kwaliteitsinstituut Blik op Werk heeft de inburgeringsopleiding van ROC Ter AA de maximale score van vier sterren toegekend. Dit is hét keurmerk voor arbeidsparticipatie en inburgering in Nederland. ROC Ter AA werd beoordeeld met een tevredenheidscijfer van 9,2.

Ingeborg Janssen Reinen, voorzitter college van bestuur ROC Ter AA: “We zijn ontzettend blij met deze erkenning. Onderwijs is nooit af, we blijven ons ontwikkelen om de kwaliteit hoog te houden. Maar minstens zo belangrijk is maatwerk en persoonlijke aandacht. Om dit zo vertaald te zien in een maximale kwaliteitsscore en een hoog tevredenheidscijfer, is een groot compliment, zeker voor onze medewerkers die met hart en ziel werken met en voor deze doelgroep!”

ROC Ter AA boogt op jarenlange ervaring als het gaat om inburgeringsonderwijs. Extra leuk is dat de deelnemers tijdens projecten als ‘Taaldorp’ en ‘Schrijfmaatjes’ contact leggen met mbo-studenten van ROC Ter AA. Hierdoor leren zij niet alleen de taal in een praktijksituatie, maar beiden leren over elkaars cultuur, normen en waarden. Dit resulteert in wederzijds respect. Ook stromen er deelnemers door naar een van de mbo-opleidingen binnen ROC Ter AA. 

Blik op Werk
Het kwaliteitskeurmerk van Blik op Werk wordt verleend aan organisaties die met hun dienstverlening bewijzen kwaliteit te leveren en duurzame arbeidsparticipatie en inburgering te bevorderen. Keurmerkhouders bieden onafhankelijk gecontroleerde kwaliteit. 

Het tevredenheidscijfer komt tot stand door de tevredenheid van de cliënten en opdrachtgevers te meten, het percentage prestatieafspraken en transparante inspanningsafspraken en opgeleid personeel volgens de gestelde functie-eisen.

F | ROC Ter AA.


Dit nieuwsbericht is 151 keer bekeken

X
X