Toneelgroep Genesius speelt: Winnie de Poeh

Gepubliceerd op: 27 november 2019 15:14

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Stiphout en warande, Voorpagina

Helmond: In het kader van het 120-jarig bestaan van Toneelgroep Genesius, brengt de toneelgroep in de kerst- en nieuwjaarsperiode een grandioze familievoorstelling in Het Speelhuis. Het is een bewerking van Winnie de Poeh.

‘Over Nietsdoen en andere Noodzaken’ gaat over vriendschap en verwachtingen, over avonturen en expedities, over partijtjes en cadeautjes, over teleurstelling en verdriet en nog véél meer essentiële dingen. Een stuk vol humor, beweging, spanning en: muziek! Het wordt een echte familievoorstelling voor iedereen van 3 tot 103!

Onder regie van Vincent van den Elshout gaat de voorstelling op tweede kerstdag in première. Vincent regisseerde 20 jaar geleden bij Genesius het prachtige ‘Les Misérables’ wat een ongelooflijk succes was. Vincent heeft een allround professionele ervaring als leraar, acteur en regisseur. Hij werkte aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Verder in England, Madrid, New York en nu in Brussel en Gent. Hij heeft ook de regie gedaan voor vele grote gezelschappen in Nederland met onder andere Mauri­ce Hermans en Loes Luca. Met dit familiestuk wil Genesius een nieuwe traditie starten. Familievoorstellingen in de periode waarin mensen graag samen zijn: de feestdagen. Kom samen genieten van een prachtige, hartverwarmende voorstelling!

De kaartverkoop is al begonnen! Kaarten zijn te reserveren bij Theater Speelhuis: www.theaterspeelhuis.nl. Toegangsprijs: € 20,- , en kinderen tot 15 jaar krijgen 50 procent korting!

Speeldata en tijden:
26 december (première) 19:00 uur
27 december 19:00 uur
29 december 14:30 en 19:00 uur
30 december 19:00 uur
2 januari 14:30 en 19:00 uur


Dit nieuwsbericht is 671 keer bekeken

X
X