Toffe prints of liever ‘gewoon’wit?

Gepubliceerd op: 12 september 2019 11:12

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Centrum: Of je nu houdt van een toffe print of liever een ‘gewoon’ wit broekje zoekt: Bij AG underwear aan de Veestraat 49 is er voor elke portemonnee én smaak een perfecte onderbroek te vinden. Angelo en Gonny Sauvé runnen al bijna vijf jaar hun eigen winkel in het centrum van Helmond en zijn afgelopen juli verhuist van de Speelhuisboulevard naar de Veestraat: “Wij willen met onze winkel bijdragen aan een aantrekkelijker centrum”.

Angelo en Gonny opende ca. vijf jaar geleden hun winkel aan de Speelhuisboulevard omdat zij een gat in de markt zagen: “In Helmond centrum was nog weinig te koop aan merkondergoed zoals Bjorn Borg of Beeren. We zagen een kans en besloten ervoor te gaan”, aldus Angelo. “Nu is het assortiment flink uitgebreid en is de zaak onderscheidend in het aanbod merken. We luisteren naar onze klanten en proberen altijd te voldoen aan de vraag.”

Ondergoed voor iedereen

Of je nu jong, oud, man, kind of vrouw bent: AG underwear heeft voor iedereen dé perfecte ondermode. In de winkel vindt je ondergoedmerken zoals Armani, Beeren, Bjorn Borg, BOLAS, Cerruti, Claesen's, DUB Underwear, Mundo Unico, RJ Bodywear, Sapph en nog veel meer! Naast ondergoed kun je er ook terecht voor sokken (Happy Socks / Sock my feet), nachtmode, zwembroeken, maar ook de jeans/overhemden van CR7, het merk van Cristiano Ronaldo én extra lange shirts van het merk Beeren zijn er te vinden.

Kwaliteit boven kwantiteit

Door de jaren heen heeft de winkel een grote vaste klantenkring opgebouwd. Merken zoals Beeren hebben een goede naam onder veel inwoners en zij verkiezen dan ook de kwaliteit boven de kwantiteit: “Klanten die een keer iets kopen bij ons, zien we daarna vaker terugkomen. Ze zijn tevreden met onze service en met de kwaliteit die we aanbieden.” Maar ook de jongere doelgroep komt graag in de winkel voor de toffe printjes van Muchachomalo of een mooi strak model van Armani. Er is voor ieder wat wils!

Blijven vernieuwen

Om het assortiment in de winkel fris te houden, komt er elk seizoen een nieuwe collectie binnen en wordt er constant nagedacht over verbeteringen van de winkel, zowel fysiek als online: “We werken aan een webwinkel, maar onze focus ligt op de fysieke winkel. Wij willen met onze winkel bijdragen aan het welzijn van Helmond centrum. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat we de klant een professioneel advies kunnen meegeven en een hartelijke service.”  Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan vernieuwing: “We zijn hard bezig om ons assortiment nog verder uit te breiden, we houden u op de hoogte.


Dit nieuwsbericht is 868 keer bekeken

X
X