Toerclub Mierlo-Hout fietst: Acheltocht

Gepubliceerd op: 14 juni 2019 15:58

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Aankomende zondag 16 juni, op Vaderdag, wordt door tourclub Mierlo-Hout de Acheltocht gefietst met een lengte van 88 km. De tocht gaat vanuit Mierlo-Hout via Lierop, Someren, Maarheeze, Soerendonk, Gastel naar Achel. Na een korte koffiepauze vervolgen we de tocht via Valkenswaard, Maarheeze, Someren, Lierop terug naar Mierlo- Hout.

De voorrijder Anton van Lieshout met koninklijke onderscheiding, armband van wegkapitein, en een scheidsrechters-fluit,  heeft deze  mooie  tocht voorgereden en zal ons keurig begeleiden naar de pauze en de finish. De volgauto wordt gereden door chauffeur Frans van Dorst. Het vertrek is om 08:00 uurvanuit de scoutingboerderij aan de Koeveldsestraat te Mierlo-Hout. Zo kunnen we mooi op tijd thuis zijn voor de kinderen op bezoek komen.

Dit is de laatste tocht voor het tweedaagse clubweekend van 22 en 23 juni. Een mooie gelegenheid om lekker uit te fietsen en de conditie een weekje te laten rusten voordat we naar Sauerland gaan.

Belangstellende om de Acheltocht mee te fietsen, kunnen zich minimaal 15 minuten voor de starttijd aanmelden op onze startlocatie aan de Koeveldsestraat 4 in Mierlo- Hout. Je bent van harte welkom. Voor informatie kun je onze website raadplegen www.tourclub-mierlohout.nl.  Indien je als gastrijder twijfelt of je de afstand wel aan kunt of twijfelt over het te presteren niveau, we hebben een volgauto met aanhanger om deelnemers die het toch te zwaar vinden te ondersteunen. Een tourclub is geen raceclub of wedstrijdteam. Het gaat om het genieten op de fiets in de buitenlucht in een fijn gezelschap.

Hopende op een goede opkomst en tot zondag.


Dit nieuwsbericht is 125 keer bekeken

X
X