Timmermans Carnavalsartikelen: Al meer dan 50 jaar vol passie voor Carnaval

Gepubliceerd op: 1 februari 2019 16:02

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Regio: Timmermans Carnavalsartikelen is een zaak met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van Carnavalskostuums, feestdecoraties en veel meer. Met recht het meest verrassende aanbod in carnavalskleding, themakostuums, schmink en feestaccessoires van Limburg! In de winkels in Roermond en Horst, beide direct aan de A73 gelegen, kunt u op ruim 1.500 m2 alles vinden wat uw ‘carnavalshartje’ begeert. En in Venlo, hartje centrum, hebben we een afdeling van ruim 500 m2.

"Een XXL kostuum? Een mannen-balletpakje? U kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het in huis. Ook voor de allerkleinsten! Wij zoeken altijd naar nóg meer mooie kostuums, artikelen en noviteiten om onze collectie mee te vernieuwen en aan te vullen."

De grootste feestspecialist van Limburg

"Meer dan 5.000 verschillende kostuums. Een grote keuze in make-up en schmink, daarbij ook accessoires zoals koffers en toebehoren maar bijvoorbeeld ook schminksjablonen voor een nog strakker resultaat.  Er zijn mega veel accessoires: van gekleurde lenzen tot borsthaartoupets. En op de uitgebreide pruikenafdeling vind u een collectie in alle kleuren van de regenboog. Feesthoeden en hoofdtooien in alle soorten en maten, zelfs met de mogelijkheid om unieke persoonlijke hoeden te laten maken. Ook verkopen wij garnering zoals lint en veren, voor mensen die hun kostuums zelf samenstellen. Wij denken graag met u mee en houden onze voorraad op peil tot de laatste dag voor het Carnaval losbarst!“

Kom vooral passen, want Carnaval begint bij Timmermans! 

“Het spreekwoordelijke ’Voor elk wat wils’ hebben wij hoog in het vaandel staan. Een deel van onze kostuums is tevens verkrijgbaar in grote maten, tot 56 bij de dames en 64 bij heren. Ook in babymaten is er volop keuze. Voor groepen hanteren wij speciale prijzen. Vraag hiernaar bij onze medewerkers. 7 dagen per week geopend, tot en met Carnaval. Maar: komt u vooral passen. De voorpret is immers al de halve pret!

Timmermans Carnavalsartikelen

Filiaal Roermond
Retailpark  
Schaarbroekerweg 16
Naast AH XL en mediamarkt Tummers
A73 Afrit 19

Filiaal Horst
Shoppingcenter Interchalet Horst
Witveldweg 100
A73 afrit 11

Filiaal Venlo Centrum
in de kelder van Warenhuis Geerlings
Klaasstraat 2-10
5911 JP Venlo

Actuele openingstijden en koopavonden: www.timmermanscarnaval.nl


Dit nieuwsbericht is 549 keer bekeken

X
X