Tim Hartog met Schadevrije Jaren

Gepubliceerd op: 15 januari 2020 12:49
Gewijzigd op: 15 januari 2020 10:51

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Voorpagina

Annawijk/Suytkade: Op woensdag 22  januari speelt Tim Hartog de cabaret voorstelling “Schadevrije Jaren” in het Annatheater Helmond. Een voorstelling over identiteit, mededogen en het belang van zelf blijven nadenken. 

Vroeg of laat lopen we allemaal wel een keer schade op. In de liefde, vriendschappen of als ouders van een opgroeiend kind. De vraag is hoe om te gaan met deze schade. Hoe groot is het en kun je ermee door blijven lopen? Of maak je er melding van en vervallen daarmee je schadevrije jaren en is iedereen bovendien op de hoogte van je krasjes? In deze voorstelling onderzoekt Tim hoe we kunnen voorkomen dat we eindigen als onzekere over-verzekerden die zelfs zichzelf niet meer vertrouwen.  

Geboren en getogen in Rotterdam. Heeft studies gedaan waarvan één afgemaakt in 2010 aan de Koningstheateracademie, in Den Bosch. Deed mee aan het VARA Leids Cabaret Festival in 2015 en haalde daar de finale, waarin hij werd geprezen om zijn teksten die soms indringend en subtiel waren. Hij was onder andere te zien op Lowlands, Oerol, International Comedyfestival Rotterdam, TEDx, Noorderslag, Metropolis en Bevrijdingsfestival.  

“Tim heeft meteen de lachers op zijn hand en weet het publiek ook blijvend te boeien. Zijn verhaal is onderhoudend en amusant en heeft maatschappelijke relevantie.”
— Juryrapport Utrechts Cabaret Festival

“Zijn tekst is soms indringend en subtiel (…) zijn thema’s smaken naar meer.”
— Juryrapport Leids Cabaret Festival

datum:  woensdag 22 januari
aanvang: 20.30 uur
entree: € 15,00
kaarten: www.annatheater.nl
informatie kaartverkoop: 06-28104333

Het Annatheater ligt op 1 minuut loopafstand van het NS-station Helmond.

Het adres is Floreffestraat 21a, Helmond. Telefoon: 0492-475255

info@annatheater.nl ; www.annatheater.nl


Dit nieuwsbericht is 216 keer bekeken

X
X