Teen Experience bij De Spekzullekes en Het Tienerhuis

Gepubliceerd op: 25 januari 2018 10:06

Nieuwsbericht door: Christel Sanders
Gepubliceerd in: Brouwhuis, Dierdonk, Rijpelberg

Carnaval voor de jeugd! Bij De Spekzullekes, Zaal Vissers en bij Het tienerhuis.


In samenwerking met het Tienerhuis organiseren De Spekzullekes op zondagavond een evenement speciaal voor de carnaval vierende jeugd. Ben je 11 jaar of ouder? (vanaf groep 7), dan wil je deze avond zeker niet missen!
Bij binnenkomst krijg je een gratis alcoholvrije cocktail. Tijdens de avond is er een gratis loterij met super vette prijzen. Na afloop krijg je een te gekke goodie bag mee naar huis.
Op deze avond zorgt DJ PETERTJE voor de muziek en diverse licht- en geluidseffecten. Hij is één van de meest gevraagde DJ’s in binnen en buitenland en onder andere bekend van: Go Apres Ski, Veronica Mallorca en diverse grote festivals en bekende horecagelegenheden. Denk aan verhoogde dansplateaus en een topper van een showdans van onze eigen Kroonjuweeltjes. Dit is dus HET feest voor de jeugd!
Kom daarom zondagavond naar Zaal Vissers. De zaal is open vanaf 20.00 uur en de entreeprijs is €3,-. Geen alcohol onder de 18 jaar en legitimatie is verplicht.


Op vrijdag 9 februari zullen de Dansgarde van De Spekzullekes hun dans laten zien tijdens een carnavalsdisco bij Het Tienerhuis. Deze avond is ook speciaal voor de jeugd georganiseerd (vanaf groep 6) en duurt van 19:00 tot 22:30 uur. De entree bij Het Tienerhuis is gratis.

Dit nieuwsbericht is 793 keer bekeken

X
X