’t Houts Wielerspel

’t Houts Wielerspel wielerliefhebbers Tour de France
Gepubliceerd op: 11 juni 2021 11:00
Gewijzigd op: 11 juni 2021 9:09

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

MIERLO-HOUT Natuurlijk hopen wij dat de komende periode de geschiedenisboeken in zal gaan als een supermooie sportzomer met een Nederlands succes op Wimbledon, E.K.-winst voor onze Oranje leeuwen en een enorme medailleregen voor onze Nederlandse sporters tijdens de Olympische Spelen.

Maar als we eerlijk zijn, hopen wij van de organisatie van ’t Houts Wielerspel vooral op Nederlandse successen tijdens de grootste wielerwedstrijd ter wereld: de Tour de France. Hoop hebben we zeker, maar welke Nederlandse coureur is hiervoor de meest aangewezen persoon? Moeten we onze hoop dan vestigen op sprinter Cees Bol? Of komt hij juist te kort tegen de gerenommeerde T.G.V.’s zoals: Giacomo Nizzolo, Arnaud Demare, Pascal Ackermann of misschien wel de in de Giro bijna onverslaanbare Caleb Ewan. En dan hebben we nog een ander sportief vraagstuk, zou het de Nederlandse wielerformatie Jumbo/Visma dit jaar wel lukken om kopman Primož Roglič in het geel de Champs-Elysees op te laten draaien, of steekt UAE-Emirates kopman Tadej Pogačar opnieuw een symbolische spaak in zijn wiel?

Bent u een fervent wielerliefhebber? En denkt u de juiste antwoorden te weten op de bovenstaande vraagstukken? Dan willen wij u graag uitnodigen om met vele andere wielerliefhebbers de sportieve uitdaging aan te gaan en deel te nemen aan ons Houts Wielerspel.

U kunt deelnemen door een mail te sturen naar onze wedstrijdleider Pierre Snijders (pierre.snijders@hotmail.nl), hij stuurt u dan per omgaande alle noodzakelijk informatie inclusief het deelnameformulier. Deelname kost slechts 10 euro per formulier (u bent vrij om met meerdere formulieren deel te nemen). Na ontvangst noteert u op het deelnameformulier 15 renners waarvan u denkt dat zij tijdens de gehele Tour de France de meeste keren bij de eerste 10 renners aan de meet arriveren. Daarnaast doet u een voorspelling wie in Parijs geëerd zullen gaan worden in de categorieën gele, groene, witte en bollentrui. Wij beloven u alvast: door deelname zit u dit jaar regelmatig op het puntje van uw stoel en gaat u de koers op een geheel andere wijze ervaren. Voor slechts 10 euro dus elke dag (wieler)spanning verzekerd.En als u inschrijft bij ’t Houts Wielerspel moet u wel bestand zijn tegen een beetje spanning, want wij bieden u ook nog eens het volgende: na afloop van de Tour de France organiseren wij een leuke en gezellige afsluitende prijsuitreiking. Alle aanwezige deelnemers dingen dan automatisch mee naar diverse leuke prijzen die wij dan verloten.

’t Houts Wielerspel wielerliefhebbers Tour de France

En of dat al niet genoeg is hebben we ook nog eens dagelijks een waardebon klaar liggen voor de deelnemer die de meeste punten gescoord heeft met zijn opgestelde team.

Let op: door deelname loopt u wel het enorme risico om in het bijzijn van een groot aantal mede-wielerliefhebbers in het geel gepresenteerd te worden als DE Wielerdeskundige van ’t Houts Wielerspel editie Tour de France 2021.
Op de site van Mierlo-Hout Actief treft u een speciale link aan, waar u alle verdere informatie over ons spel terug kunt vinden. Direct na de start van de Tour de France staan hier ook dagelijks alle tussenstanden van alle deelnemers en hun geselecteerde renners. Wij wensen u alvast veel succes en wijsheid bij het selecteren van uw eigen 15 toppers!


Dit nieuwsbericht is 52 keer bekeken

X
X