SV Brandevoort zoekt voetbalmeiden

Gepubliceerd op: 12 februari 2020 15:36
Gewijzigd op: 11 februari 2020 15:38

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Brandevoort, Voorpagina

Brandevoort: Het gevoel dat je krijgt als je de bal die mooie curve kunt geven, de euforie die je voelt als jij in de laatste minuut de winnende treffer maakt, het vers gemaaide gras dat je ruikt als je net voor de wedstrijd het voetbalveld betreedt. De meiden van SV Brandevoort weten het: voetbal is plezier, voetbal is passie.

Iedere week staan er ruim zestig meiden op het veld bij de Helmondse club. Meiden die het spelletje pas sinds kort spelen, maar ook meiden die van kleins af aan al tegen een bal aan trappen. Eerst in gemengde teams om de kneepjes van het voetbal te leren, op latere leeftijd in een sportief en gezellig meidenteam. Bij SV Brandevoort kunnen alle leeftijden en niveaus terecht.

Interesse?

SV Brandevoort is op zoek naar meiden tussen de 5 en 18 jaar die graag tegen een balletje trappen. Je bent van harte welkom om eens mee te trainen bij een team in jouw leeftijdscategorie en te kijken of het iets voor je is. Meer informatie en aanmelden: www.svbrandevoort.nl.

SV Brandevoort

Ruim tien jaar geleden werd SV Brandevoort opgericht in de snel groeiende Vinex-wijk Brandevoort. Inmiddels is de voetbalclub uit Helmond uitgegroeid tot een club met meer dan 800 leden en met de grootste jeugdafdeling in de stad. SV Brandevoort kent op dit moment zeven seniorenteams (waaronder een veteranen- en veterinnenteam) en vijftig jeugdteams (waaronder de Draakjes en 2 MO-teams). In de toekomst hoopt de club ook nog een senioren vrouwenelftal op te starten.


Dit nieuwsbericht is 230 keer bekeken

X
X