Super Sociaal: dé supermarkt voor minima

Gepubliceerd op: 20 juni 2019 14:31

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Helmond: Super Sociaal is een supermarkt voor mensen die (tijdelijk) minder inkomsten hebben. Het is een fris ogende, keurig ingerichte supermarkt met ruim 175 wekelijks terugkerende verschillende basisproducten. Dagelijks vers vlees, vers brood, volop verse groente en fruit en een mooi assortiment diepvriesproducten.

Daarnaast heeft Super Sociaal producten voor persoonlijke verzorging, een ruime keuze aan schoonmaakmiddelen en verschillende wasmiddelen. Het vriendelijke personeel is gekleed in herkenbare rood of blauwe shirts, kortom Super Sociaal is een eigentijdse supermarkt die ogenschijnlijk niets afwijkt van elke willekeurige andere supermarkt.

Toch anders

Super Sociaal maakt onderdeel uit van het armoedebeleid van de gemeente Helmond en valt onder de Stichting Maatschappelijke Opvang (SMO) Regio Helmond. Om te kunnen winkelen bij Super Sociaal moet u zich eenmalig persoonlijk aanmelden. Dat kan heel eenvoudig met een zogenaamde Gemeentelijke Inkomensverklaring, deze verklaring krijgt iedereen automatisch toegestuurd die een bijstandsuitkering ontvangt. Heeft u een laag inkomen of bijvoorbeeld alleen AOW, kom dan gerust naar de winkel en dan helpen wij u met het aanvragen van de Gemeentelijke Inkomensverklaring.

Als u eenmaal aangemeld bent, krijgt u een persoonlijk pasje van Super Sociaal en vanaf dat moment kunt u komen winkelen zo vaak en zoveel als u maar wilt.

Korting en dagelijkse aanbiedingen

Winkelen bij Super Sociaal betekent winkelen met flinke korting. De prijzen liggen gemiddeld 30% lager dan in de reguliere supermarkt. Dat betekent niet dat elk product 30% goedkoper is dan elders, maar dat u gemiddeld over al uw boodschappen wél 30% minder betaalt aan de kassa. Iedereen kan bij Super Sociaal namelijk gebruik maken van dagelijkse aanbiedingen, producten die soms wel 50, 60 of 70 procent goedkoper zijn dan in een andere winkel, en elke week zijn er wel andere aanbiedingen.

Super Sociaal is erin geslaagd via een groothandel kwalitatief goede en betaalbare producten in te kopen en kan hiermee een eigen huismerk voeren. In de winkel van Super Sociaal kom je dan ook voor het overgrote deel producten tegen van het huismerk ‘Everyday’.

Hoge en lage prijzen

Wie door de winkel van Super Sociaal loopt ziet bij elk product een hoge en een lage prijs staan. De hoge prijs is voor iedereen die een winkelpas heeft verkregen op basis van een Gemeentelijke Inkomensverklaring en deze klanten ontvangen dus een korting van gemiddeld 30%.

De lage prijs is voor klanten die naast een Gemeentelijke Inkomensverklaring ook nog problematische schulden hebben én die zich laten helpen door een professionele schuldhulpverleningsorganisatie om van hun schulden af te komen.

Deze categorie klanten kunnen mogelijk, omdat ze zich laten helpen met het wegwerken van hun schulden, tijdelijk gebruik maken van de lage prijzen bij Super Sociaal en betalen dan voor de producten gemiddeld slechts 20% van de normale supermarktprijzen.

Informatie

Super Sociaal is te vinden aan de Engelseweg 127 te Helmond. De winkel is geopend op dinsdag en woensdag van 10.00 tot 16.30 uur en op donderdag van 10.00 tot 17.30 uur. Tijdens openingstijden is de winkel telefonisch bereikbaar op nummer 0492-552876, het mailadres is info@supersociaal.nl

Bezoek onze website www.supersociaal.nl of volg ons via Facebook: Super Sociaal, supermarkt voor minima


Dit nieuwsbericht is 398 keer bekeken

X
X