Summit Nei Skoen

Gepubliceerd op: 24 mei 2019 12:02
Gewijzigd op: 23 mei 2019 15:54

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Mierlo-Hout: In de laatste week van mei vindt er in Helmond een uniek internationaal event plaats: een herstel top (Recovery Summit). Want op 30 en 31 mei organiseert Nei Skoen, samen met the CARe Network een 2-daagse conferentie met als onderwerp ‘herstel bevorderende omgevingen’.

Er komen gasten uit zeker 15 verschillende landen en internationaal vermaarde sprekers: voorlopers op dit gebied uit Londen, Worcester (Massachusetts, VS) en Eindhoven. Herstel wordt gezien als het proces dat mensen doormaken om hun leven weer op de rit te krijgen na traumatische ervaringen zoals je baan verliezen, dakloos worden, een naastbetrokkene verliezen, verslavingen en psychotische problemen.

Dit vindt plaats op de locatie van Nei Skoen aan de Hoofdstraat 133, op zich een voorbeeld locatie voor als het gaat om herstelbevorderende omgevingen. Fontys Hogeschool heeft via onderzoek aangetoond dat deelnemers van Nei Skoen daadwerkelijk herstellen. Het congres wordt geopend door onze burgemeester Elly Blanksma

Voorafgaande aan dit event komen veertien deskundigen uit diverse landen (Scandinavië, Oost Europa en Centraal Azië) voor een training bij Nei Skoen (op 27, 28 en 29 mei). Deze training is onderdeel van een langlopende internationale opleiding tot herstel trainer /coach. Natuurlijk nemen zij ook deel aan het congres: dat is onderdeel van de training.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar.

Informatie: https://www.care-academy.com/summithighlights2019

E-mail: info@neiskoen.nl


Dit nieuwsbericht is 934 keer bekeken

X
X