Succes voor Twirlvereniging Imagination

Gepubliceerd op: 13 januari 2020 15:35
Gewijzigd op: 15 januari 2020 15:38

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Regio: Drie volle weekenden van Jurering waren er nodig om de bepalen hoe de medailles verdeeld moesten worden op het NK batontwirling in Almere. Hoofdtrainster Joyce van Broek geeft aan dat zij hierop succesvol kan terugkijken. “Na een jaar hard trainen blijft het natuurlijk een momentopname om je de routine te laten zien aan de jury.

Ik ben dan ook ontzettend trots op mijn leerlingen voor datgene wat ze hebben laten zien”, aldus de trainster. Ook is zij trots op het nationale team waar drie leden van de vereniging, Esmee van der Vliet, Dafne van den Hurk en Eva Roggeband, voor geselecteerd zijn. Her jonge duo in de Kampioensklasse,  Senna Bombeeck en Lara Ramos Rodriques (ook met als dancetwirl) die met hun 4e plaats als reserve mee mogen naar het WK dat dit jaar van 6 tot en met 10 april gaat plaatsvinden in Eindhoven.

Een fantastisch evenement waar 800 deelnemers over de gehele wereld gaan deelnemen. En tenslotte nog een extra pluim voor Nederlandse Kampioenen Dewi Kandelaars en Liske Tjio in het onderdeel duo dance twirl senior runner-up en Esmee van der Vliet, Dafne van den Hurk in het onderdeel Duo Twirling Senior Intermediate.

Verder zijn in de top 3 geëindigd:

Tweede plaats: Lara Ramos Rodrigues en Senna Bombeeck in de klasse  Duo Twirling Juvenile kampioensklasse Tweede plaats Dewi Kandelaars in de klasse Solo Dancetwirl Junior intermediateTweede plaats Ensemble van Imagination in de klasse Ensemble dance twirl Senior Runner-upDerde plaats Dafne van den Hurk in de klasse Super-X-Strut senior runner-upDerde plaats Team van Imagination in de klasse Small team dance twirl Juvenile Runner-up

Dit nieuwsbericht is 660 keer bekeken

X
X