‘Stralen doe je met een gezonde mond’

Mondvit gezonde mond Mondhygiënist
Gepubliceerd op: 14 maart 2021 11:00
Gewijzigd op: 11 maart 2021 10:38

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

Dit is het thema van de landelijke Week van de Mondhygiënist die gehouden wordt in de week van 15 tot en met 21 maart 2021. Heb je last van bloedend of terugtrekkend tandvlees? Heb je last van slechte adem? Wil je je tanden een paar tinten lichter? Wil je af van rook, koffie- of wijnaanslag of heb je tandsteen? En wil je de kans op gaatjes zo klein mogelijk maken? Kies voor een professional die specialist is in het behandelen van tandvleesproblemen en het voorkomen van gaatjes: de mondhygiënist.

Niet alleen in de week van de mondhygiënist, maar de hele maand maart en april bent u welkom bij ons voor een gratis tandvleescheck van 15 minuten (alleen nieuwe patiënten). Dit om de gezondheid van uw mond te bepalen en zo nodig advies te verstrekken over een goede mondverzorging. MondVit Mondhygiënisten is gevestigd in het Vita-liek gebouw waar wij werken met 4 ervaren mondhygiënisten in een moderne nieuwe praktijk. De mondhygiënist is dé professional in preventieve mondzorg en voorkomt mondproblemen voor ze ontstaan. Wij werken aan een betere mondgezondheid voor jong en oud. Met een regelmatig bezoek aan de mondhygiënist kun je namelijk mond- en tandvleesproblemen voorkomen. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen. De mondhygiënist is toegankelijk zonder verwijzing en behandelingen worden over het algemeen voor een groot deel vergoed door de zorgverzekeraar indien er een tandartsverzekering is afgesloten. Bovendien is mondzorg voor kinderen tot 18 jaar gratis. Dit valt onder de basisverzekering.

Wij gunnen nóg meer mensen een stralende, gezonde lach en hopen u snel in onze praktijk te mogen begroeten. U kunt ons bellen of een e-mail sturen voor het maken van een afspraak: 0492-320130 of info@mondvit.nl.


Dit nieuwsbericht is 344 keer bekeken

X
X