Strabrecht College Geldrop: Leren voor het leven

Gepubliceerd op: 15 januari 2021 13:00
Gewijzigd op: 14 januari 2021 10:10

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

REGIO Jij hoort erbij op het Strabrecht College: een kleinschalige, duurzame school in het groen. Wij vinden het belangrijk dat er voor iedere leerling een persoonlijke leerroute mogelijk is. Daarom bieden we je maatwerk, zodat je zoveel mogelijk eigenaar bent van je eigen leerproces. Je werkt met leer- en ontwikkeldoelen, leert doelbewust keuzes te maken en wordt structureel begeleid door een persoonlijke coach.

Onze brugperiode bestaat uit twee jaar. In deze periode gaan we samen op zoek naar welk diplomatraject (mavo, havo, atheneum of gymnasium) het beste bij je past. Wil jij een vwo-diploma halen en misschien wel het gymnasium gaan doen? Dan volg je introductielessen Grieks en Latijn en een aantal introductielessen van het Horizonprogramma, ons exce-llentieprogramma. In de lessen en tijdens de keuzewerktijd-uren is er ruimte om te werken aan jouw leerdoelen en jouw opdrachten. Als je daar goed gebruik van maakt, heb je het meeste huiswerk al af als je naar huis toe gaat. 

Dit jaar is er een online open dag! Vanaf 24 januari 2021 verzorgen we op onze website voorlichtingen voor jou. Ervaar ons nieuwe gebouw en proef de sfeer van het Strabrecht op afstand. Natuurlijk kun je alvast onze website bekijken www.strabrecht.nl of download voor het laatste nieuws de Open dag-app en kies voor het Strabrecht College.

F | Strabrecht College.


Dit nieuwsbericht is 128 keer bekeken

X
X