Stippents Tourspel viert 15e editie en jij kunt meedoen!

Stippents Tourspel viert 15e editie Tour de France
Gepubliceerd op: 17 juni 2021 10:00
Gewijzigd op: 17 juni 2021 9:17

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

STIPHOUT De voetbalpools vliegen ons momenteel om de oren. Straten kleuren oranje, de vlaggen -soms met boekentassen eraan- gaan uit en we zien steeds meer juichcapes en Berry van Aerle-broekjes. We kunnen wel stellen dat Nederland zin heeft in het EK voetbal.

Maar er is nóg iets om naar uit te kijken: Le Tour. Een Tour de France zonder Stippents Tourspel is als EK zonder Oranje: nauwelijks voor te stellen. Dit jaar is alweer de vijftiende editie. Net als de Tour wacht ook de tijd op niemand.

Meedoen is eenvoudig als altijd. Deelnemers selecteren vijftien Tour de France-renners van wie ze verwachten dat ze vaak in de top tien van een etappe eindigen. Ook het juist voorspellen van ‘de truien’ levert punten op. De tien beste voorspellers winnen een geldprijs, waarvan de hoogste € 450,- bedraagt. Naast dat mooie bedrag mag de winnaar ook een jaar lang op de Hans van Hoek Wisseltrofee passen. Ook zijn er met het Stippents Tourspel dagprijzen te winnen en vindt er, op de avond van de laatste etappe, weer een loterij plaats bij Café De Sport.

Feestelijk, maar wel geheel volgens de RIVM-richtlijnen. Meedoen aan de loterij is gratis en exclusief voor deelnemers aan het Tourspel. Met dank aan vele sponsors is er weer héél veel moois te winnen, waaronder een zeer fraaie en snelle elektrische step.

Speel je mee? Alles wat je nodig hebt en het volledige reglement vind je op www.cafedesporthelmond.nl. Het inschrijfformulier en het inschrijfgeld van een tientje dienen uiterlijk op vrijdag 25 juni om 22.00 uur te zijn ingeleverd bij Café De Sport in Stiphout.

De organisatie hoopt op je deelname en wenst je een mooie sportzomer!

Stippents Tourspel viert 15e editie Tour de France

Dit nieuwsbericht is 124 keer bekeken

X
X