Stiphout Wiekent Quiz weer geslaagd

Gepubliceerd op: 18 november 2022 11:56
Gewijzigd op: 18 november 2022 12:01

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Op 29 oktober j.l. vond alweer de 7e editie plaats van de Stiphout Wiekent Quiz, georganiseerd door de Krejaklup Stippent. Dit jaar hadden zich 20 teams ingeschreven om zich stuk te bijten op de 120 vragen en opdrachten.

De Geheime Opdracht (een Stippentse versie van de Alleskunners), de speciale opdracht (Formule 1-race in de winkel bij EP Gruijters), de bonusopdracht (het vervaardigen van een Halloween-pompoen) en het Perfecte Plaatje (een foto-opdracht) mochten natuurlijk niet ontbreken. Ze brachten veel reuring in het dorp, aangezien ook de bloembakken moesten worden opgemeten, verschillende objecten moesten worden gezocht, etc.

F | Krejaklup Stippent.

In totaal denken wij dat er ongeveer 500 mensen hebben deelgenomen aan de quiz. In teams variërend tussen de 6 en 40 personen moesten zij gezamenlijk ruim 540 antwoorden bij elkaar zoeken. In de twee weken daarna heeft de organisatie alles nagekeken en dus volgde afgelopen zaterdag 12 november de prijsuitreiking in zaal de Smed. Na het finale-spel gespeeld te hebben, werden de Boezemvrienden de winnaars van deze 7e editie met slechts 4 punten voorsprong op nummer 2: Oitgumme. De Blue Band werd derde. De organisatie kijkt met veel plezier terug op deze laatste editie. 

Aan alle goeds komt een einde. Wie weet verzint de Krejaklup Stippent weer iets nieuws… Uiteraard melden wij ons dan wel weer. Via deze weg willen wij iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen de afgelopen jaren en dus ook de sponsoren, hartelijk bedanken.


Dit nieuwsbericht is 186 keer bekeken

X
X