Stijl & Co blijft graag met u in contact

Gepubliceerd op: 6 april 2020 13:30

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: In deze bijzondere tijden van onzekerheid en thuiswerken, eventueel met de kinderen in de buurt, wil je je nog meer veilig  voelen dan ooit. Heb je altijd al een woonvraag of probleem gehad of heb je nu wel wat meer tijd om hier eens mee aan de slag te gaan? Dat kan; wij staan voor je klaar.

Kom naar de winkel, probeer hooguit met zijn tweeën te komen en laat zoveel mogelijk je kinderen thuis. Onze winkel is ruim van opzet dus er is alle ruimte om ontspannen inspiratie op te doen met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM. Maak zoveel mogelijk foto’s van je woonvraag en mail of app deze alvast. Dan kunnen onze stylisten deze alvast bekijken en zo vermijden we dat we te dicht bij elkaar komen.

U kunt bellen, mailen of appen om een afspraak te maken via beeldverbinding zoals Whatsapp of Facetime óf om een afspraak te maken voor een winkelbezoek buiten reguliere openingstijden. Dan zorgen onze personal stylisten ervoor dat je ongestoord kunt winkelen en inspireren. Hiervoor gelden dan ook de regels zoals hierboven beschreven.  Een hand kunnen we je niet meer geven maar wel een glimlach.

Kijk ook eens op onze website en laat je inspireren of maak gebruik van onze leuke online moodboard app en doe inspiratie op met onze blogs. De openingstijden zijn vanaf maandag 23 maart: maandag t/m zondag van 12:00 tot 17:00 uur. We blijven bereikbaar van 9:30 tot 17:00 uur
Stijl & Co: info@stijlenco.nl of telefonisch 0492-475624
Covetex: info@covetex.nl of telefonisch 0492-538979
we zijn ook bereikbaar via Whatsapp +31492475624

Vooralsnog  gaan de leveringen en montage afspraken gewoon door. Wij wensen je heel veel  gezondheid en sterkte toe in deze bizarre tijd.

Team Stijl & Co | Covetex

Toine Brabers. F Christel Sanders


Dit nieuwsbericht is 208 keer bekeken

X
X