Stichting Vrienden Stadstuin Helmond organiseert gratis diner

Stadstuin
Gepubliceerd op: 29 januari 2020 11:23

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Suytkade: Op zaterdag 14 maart organiseert Stichting Vrienden Stadstuin Helmond in het kader van NL Doet een diner voor mensen die in een sociaal isolement verkeren. Voor twintig personen zal er een tafel gedekt worden waarbij de gasten kunnen genieten van een gratis 3-gangen diner en natuurlijk het fijne gezelschap.

Het eten wordt compleet verzorgd door de vrijwilligers. Het diner is onderdeel van het project “Van Moestuin naar Tafel” en zal plaatsvinden bij werkgroep de Vlasmolen aan de Katoenstraat in Helmond van 10:00 tot 17:00 uur. Het diner zelf begint om 15:00 uur.

Niet alleen het diner is onderdeel van de samenwerking. Op vrijdag 13 maart gaan bij Ecotuin “De Gezonde Riddertjes” in Helmond de eerste gewassen de grond in. Deze gewassen worden gebruikt voor gezonde groenten pakketten voor mensen die het niet zo breed hebben. Er staat koffie klaar voor bezoekers die een kijkje komen nemen.

Wilt u iemand of u zelf aanmelden voor het diner? Stuur dan een mail naar stichtingvriendenstadstuin@gmail.com. Aanmelden kan vóór 1 maart 2020.

Vindt u het leuk om mee te helpen bij een van deze activiteiten? U kunt zich aanmelden op www.nldoet.nl of door te bellen naar 06-17 43 64 58.

Voor meer info: stichtingvriendenstadstuin@gmail.com ofwww.stadstuinhelmond.nl


Dit nieuwsbericht is 94 keer bekeken

X
X