Steun een fantastisch goed doel op 16 maart

Gepubliceerd op: 20 januari 2018 14:00
Gewijzigd op: 1 februari 2018 9:51

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Helmond: Op vrijdag 16 maart 2018 wordt, op initiatief van Ad van Schijndel, in samenwerking met restaurant De Pandoer, een sponsordiner georganiseerd bij Helmond Sport. Tevens vindt er op zaterdag 30 juni 2018 in het Speelhuis de 2e editie plaats van “Muziek Helpt”, een avond vol verrassende optredens van amateurartiesten uit Helmond en de regio onder leiding van “Striepke Veur”. U kunt bij beide evenementen te gast zijn! All-in diner en een muziekavond voor slechts 65 euro per persoon.

De opbrengst gaat naar Inloophuis De Cirkel, die deze onder meer gebruikt om de gasten (mensen met kanker), hun mantelzorgers en alle vrijwilligers, die zich iedere dag volledig inzetten, muzikaal te verrassen en te bedanken. Door uw deelname kunnen ze hen gratis toegang geven tot “Muziek Helpt” en zoals gezegd bent u natuurlijk op deze avond ook als gast welkom. Voor € 65 per persoon of voor € 500 als bedrijf voor een tafel van 8 personen kunt u veel mensen een onvergetelijke avond bezorgen. Ze zullen u dankbaar zijn! Mogen zij op u rekenen?!
Aanmelden via mailadres: actie@deloop.eu o.v.v. het aantal personen, uw naam, bedrijfsnaam Namens de organisatie, met vriendelijke groet, Ad van Schijndel en Leo Kivits (namens Inloophuis De Cirkel)

Dit nieuwsbericht is 780 keer bekeken