Steun De Reddingsklos tijdens Rabo Clubsupport

Gepubliceerd op: 9 oktober 2020 14:13

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Van 5 tot en met 25 oktober kan er weer gestemd worden tijdens de Rabo Clubsupport. Ook Helmondse Reddingsbrigade De Reddingsklos doet dit jaar weer mee. Ben jij lid van Rabobank Helmond? Stem dan op De Reddingsklos! Ken jij ook nog andere leden? Vraag hen dan ook of ze op deze bijzondere en maatschappelijke vereniging stemmen!

Bestedingsdoel

De Reddingsklos wil het ingezamelde bedrag gebruiken om uitdagend, educatief en speels materiaal te kopen om de zwemvaardigheid en het zwemplezier te vergroten tijdens de zwemlessen. Jij, als lid van de Rabobank, kan hier je steentje aan bijdragen zonder iets uit te geven! Namelijk door op De Reddingsklos te stemmen tijdens de Rabo Clubsupport van 5 tot en met 25 oktober. Let op: lid zijn van de Rabobank is net even anders dan alleen klant zijn bij de Rabobank! Je bent lid als je je hiervoor eerder hebt aangemeld en bijvoorbeeld thuis het Rabo &Co magazine ontvangt.

Over Rabo Clubsupport

De Rabobank stelt jaarlijks een deel van de winst beschikbaar voor verenigingen en stichtingen die bij Rabobank Helmond en omgeving bankieren. Geld om bijvoorbeeld zonnepanelen op het clubhuis te leggen, het aanbod in de kantine wat gevarieerder te maken of het aantal sportvelden uit te breiden. De leden van Rabobank Helmond en omgeving verdelen het bedrag over de deelnemende verenigingen en stichtingen. Dit doen zij door te stemmen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Iedere stem is geld waard.

Stemmen kan direct in de Rabo App of online op: rabobank.nl/clubsupport

Meer informatie over De Reddingsklos vind je op: www.dereddingsklos.nl

Of volg De Reddingsklos op Facebook: www.facebook.nl/dereddingsklos.

Resultaat van 2019 F De Reddingsklas


Dit nieuwsbericht is 69 keer bekeken

X
X