Start verkoop Parc Verde

Gepubliceerd op: 3 oktober 2019 11:33

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Helmond-West, Voorpagina

Helmond: Al geruime tijd wordt uitgezien naar de start van de verkoop van de woningen op het voormalige terrein van Raaijmakers Houthandel, gelegen tussen de Mierloseweg, de Kasteelherenlaan en het Goorlooppark te Helmond. Moeskops’ Bouwbedrijf ontwikkelt en realiseert hier 108 eengezinswoningen en appartementen.

Begin oktober is het zover. Om precies te zijn, zal op 8 oktober a.s. Moeskops samen met de makelaars Adriaan van den Heuvel en ERA VB&T het startsein geven voor de verkoop van 61 woningen in het plan ‘PARC VERDE’. Naast de woningen en appartementen voor de vrije verkoop zijn er ook 29 eengezinswoningen en 18 appartementen voor de verhuur beschikbaar.

Vanaf 17:30 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom op het kantoor van Adriaan van den Heuvel aan de Hoofdstraat 155 te Helmond, om een indruk te krijgen van de diverse woningtypen. De prijzen van de woningen en appartementen variëren van circa € 270.000,00 tot € 380.000,00 VON.

Op dit moment wordt het terrein bouwrijp gemaakt, om zo spoedig mogelijk daarna te kunnen starten met de bouw. Niet voor niets werd het plan ‘PARC VERDE’ gedoopt. Omringd door het groen vanuit het Goorlooppark en op loopafstand van het centrum wordt een nieuwe woonomgeving gecreëerd waarin een groot aantal woningtypen samen een mooi geheel gaan vormen.

De woningen en appartementen kunnen in overleg met Moeskops op diverse onderdelen worden aangepast om zo de woning aan uw specifieke wensen te laten voldoen. Naast opties op het gebied van afwerking, zijn er ook aanvullende mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid.

Naar verwachting zullen de eerste woningen, welke in nauwe samenwerking met De Loods architecten uit Aarle-Rixtel en de Gemeente Helmond ontworpen zijn, eind 2020 worden opgeleverd.

Voor meer informatie over het plan ‘PARC VERDE’ vindt u op www.parcverde.nl.

Foto: Een impressie. (Bron foto; ERA VB&T).


Dit nieuwsbericht is 1155 keer bekeken

X
X