Start nieuwe seizoen Balletstudio Ank de Voogd

Gepubliceerd op: 12 september 2018 16:30
Gewijzigd op: 12 september 2018 11:18

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Helmond: Balletstudio Ank de Voogd, gevestigd in de Merelstraat te Helmond, is intussen een bekende naam in Helmond. Ank de Voogd heeft de studio 22 jaar geleden overgenomen en heeft inmiddels al weer bijna 40 jaar ervaring. De studio staat voor professionaliteit en persoonlijke aandacht. Een jong en enthousiast team van allrounders, allemaal opgeleid tot dansdocent aan de dansacademies in Arnhem en Tilburg, is verantwoordelijk voor de lessen.

Kernactiviteit is de leerlingen goed te leren dansen en bewegen. Dat betekent goed onderbouwde lessen met een gedegen opbouw van techniek en aandacht voor de dansontwikkeling. Daarnaast worden de groepen nooit massaal groot waardoor een leerling geen nummer wordt, maar alle aandacht kan krijgen. Er wordt grote waarde gehecht aan een goede sfeer in de lessen.
Elk jaar wordt er gewerkt naar een podium moment: ofwel een afsluitende presentatie in een multifunctioneel centrum ofwel een dansvoorstelling in theater het Speelhuis.

Het aanbod van de studio is heel divers. Er wordt niet alleen klassiek ballet en modern/jazz gegeven, maar ook hiphop, kidswing, kleuter- en peuterdans. Naast deze dansvormen staan er ook bewegingslessen op het rooster. Bodyfit is een toegankelijke workout voor jong en oud om op een verantwoorde manier te werken aan conditie en houding. Ook als je een lichte en/of chronische blessure hebt, kun je blijven bewegen!
Ank heeft in 2008 een intensieve opleiding tot pilatesdocent afgerond en naast de pilateslessen wordt deze ‘know how’ ook gebruikt bij de overige lessen. Nieuw bij de studio zijn de yogalessen die gestart worden bij voldoende aanmeldingen.

De studio ligt nabij het centrum en is vanuit alle wijken in Helmond (en omgeving) goed te bereiken en niet onbelangrijk: er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Voor meer info kunt u de website www.balletstudioankdevoogd.nl bezoeken. Bellen kan ook: 06-24564606 / 0492-543510 of mail naar: info@balletstudioankdevoogd.nl

Dit nieuwsbericht is 803 keer bekeken

X
X