St. Anna Ziekenhuis ontvangt predicaat ‘High Performance partner TeamNL’

Gepubliceerd op: 20 april 2018 13:00
Gewijzigd op: 19 april 2018 10:26

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Regio: Medisch specialisten van drie vakgroepen verbonden aan het St. Anna Ziekenhuis ontvingen afgelopen week een plaquette van NOC*NSF. Het gaat om medisch specialisten van de vakgroepen longgeneeskunde, radiologie en orthopedie. Zij kregen daarmee officieel en feestelijk erkenning voor de geleverde zorg en expertise aan Nederlandse topatleten.

Tijdens de grote evenementen, maar ook in de voorbereidingen daarheen.

TeamNL chefarts Cees-Rein van den Hoogenband reikte de onderscheiding uit in het bijzijn van Ingrid Wolf, voorzitter raad van bestuur St. Anna Zorggroep. “St. Anna heeft sport- en beweegzorg hoog in het vaandel. Het is voor ons een belangrijk speerpunt. Dit is een prachtige erkenning van de kennis en kunde die wij op dit gebied in huis hebben.”, reageert Ingrid Wolf verheugd.

Samen met medisch sportgezondheidscentrum Topsupport dragen medisch specialisten van het St. Anna Ziekenhuis al jarenlang succesvol bij aan de medische zorg voor Nederlandse topsporters (TeamNL). In het bijzonder Arent Jan Michels (longarts), Koen Brakel (sportradioloog), Roelof Horn (sportradioloog), Wart van Zoest (orthopedisch chirurg) en zijn collega-orthopeden Thea Sybesma en Rob Bogie. ”Zij staan altijd klaar onze topatleten en doen dit met veel passie en expertise”, aldus TeamNL chefarts Cees-Rein van den Hoogenband.

St. Anna Zorggroep

De St. Anna Zorggroep bestaat uit het St. Anna Ziekenhuis (Geldrop/Eindhoven), Ananz (bestaande uit vier woonzorgcentra in Geldrop en Heeze) en medisch sportgezondheidscentrum TopSupport (Eindhoven). Het St. Anna Ziekenhuis (Geldrop en Eindhoven) is een regionaal ziekenhuis met vrijwel alle disciplines, ruim 100 specialisten en een capaciteit van 320 bedden. Het St. Anna biedt persoonlijke, kwalitatief hoogwaardige zorg en service, waarbij de patiënt altijd één op één contact heeft met de specialist.


Dit nieuwsbericht is 326 keer bekeken

X
X