Spetterend einde van het 100-jarig jubileum RKSV Mierlo-Hout

Gepubliceerd op: 24 januari 2020 12:31
Gewijzigd op: 23 januari 2020 12:35

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: RKSV Mierlo-hout vierde van 2019 tot en met 2020 dat zij 100 jaar bestaan. Afgelopen weekend stond de voetbalvereniging dan ook in het teken van feest. Op vrijdag was daar eindelijk de langverwachte Blau-Weiss Party en op zondag het slotfeest van het jubileumjaar.

Nadat in december de Blau-Weiss Party onverhoopt verzet moest worden door afmelding van de hoofdacts, Snollebollekes en het Feestteam, is dat dit weekend goed ingehaald. Afgelopen vrijdag gingen er zo’n 1300 feestgangers van links naar rechts op Sportpark de Beemd. Naast Snollebollekes en het Feestteam maakten ook de Lampegastuh, Immer Hansi en Thorsten von Lippe Biesterveld er een fantastische avond van. In de blauw met wit versierde feesttent zat de sfeer er goed in. Voor veel bezoekers een reden om het zondag nog een keer over te doen.

Ook op de zondagmiddag werd er namelijk nog even flink gedanst en gezongen. Om te eindigen waar ze het 100-jarig bestaan mee zijn begonnen, was het slotfeest van het jubileumjaar hetzelfde als de spectaculaire opening. Onder het genot van de muzikale talenten van Joel Borelli en DJ Geert Verschuren werd nog een laatste keer gevierd dat de Houtse voetbalvereniging de 100 jaar heeft aangetikt.

Jubileumboek

Speciaal ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum is er een jubileumboek uitgebracht waarin de complete historie van RKSV is samengevat.

In de voorverkoop is het boek voor € 15 te bestellen(normale prijs € 17,50).  U ontvangt na betaling in de webshop www.helmondticket.nl een ticket met QR code per email. Deze kunt u bij verschijning van het jubileumboek inwisselen tegen één exemplaar per aangekochte ticket.

Voorinschrijving kan ook plaatsvinden op de volgende locaties: kantine RKSV Mierlo-Hout en bij Wim Mulkens.


Dit nieuwsbericht is 153 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X