Speeltuin ‘Helmond-West’ blijft voorlopig dicht

Gepubliceerd op: 2 april 2020 16:04
Gewijzigd op: 2 april 2020 12:05

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Helmond-West, Voorpagina

Helmond-West: De uitbraak van het corona-virus noopt onze hele maatschappij tot beslissingen waar we tot voor enkele maanden geleden nooit aan gedacht zouden hebben. Toen duidelijk werd dat we onze sociale contacten aan banden moeste gaan leggen, hebben we al het besluit genomen om onze speeltuin te sluiten. Aanvankelijk tot 31 maart. Maar het blijkt dat het virus veel hardnekkiger is en dat we er voorlopig nog niet vanaf zijn. We weten dat kinderen graag spelen en juist nu we zo’n fantastisch mooi nieuw toestel hebben laten plaatsen kan er geen gebruik van gemaakt worden.

We zien ons genoodzaakt om de sluiting te verlengen. We houden ons hierbij aan de RIVM richtlijnen, maar ook de gemeente heeft ons opgeroepen om de risico’s voor onze medewerkers en bezoekers zoveel mogelijk te beperken en voorlopig nog dicht te blijven. We weten niet precies wanneer we weer open gaan. We hopen dat dat niet al te lang duurt. Via onze website en onze facebookpagina houden we u zo goed mogelijk op de hoogte.

Festiviteiten uitgesteld

Dit jaar bestaat speeltuin ‘Helmond-West’ 60 jaar. Het had natuurlijk een feestjaar moeten worden, heel mooi ingeluid door de ingebruikname van het fantastisch nieuwe toestel. Helaas gooit de crisis behoorlijk roet in het eten. We zien ons genoodzaakt om die festiviteiten dit jaar niet door te laten gaan. We gaan deze doorschuiven naar volgend jaar. Met name ons ‘verjaardagsfeestje’ op 13 juni staat op een heel gevaarlijk moment. Als de maatregelen iets worden uitgebreid, dan valt dat helemaal in duigen en dat zouden we verschrikkelijk jammer vinden. Dus dit jaar geen festiviteiten meer, maar volgend jaar gaan we dat zeker goed maken.  


Dit nieuwsbericht is 122 keer bekeken

X
X