Speciale Pub Quiz in De Cacaofabriek Helmond

Gepubliceerd op: 25 september 2018 14:52

Nieuwsbericht door: Christel Sanders

Helmond: Daag je vrienden, collega’s, klanten en buren uit voor de gezelligste Pub Quiz van Helmond! Test je kennis op 4 oktober om 19.30 uur in De Cacaofabriek voor het goede doel én een mooie prijs. Samen maken we ons sterk voor mensen die zich wel eens alleen voelen.
Een gezellige avond voor iedereen, waarop duidelijk wordt wie het meest weet over sport, muziek, algemene kennis en Helmond. Deelnemen kan met een team van 4 tot 6 personen, maar je kunt ook individueel inschrijven voor een ‘verrassingsteam’ met onbekenden. Door deel te nemen help je mee om mensen minder alleen te laten voelen. Kleine moeite, veel plezier! De presentatie van de avond is in handen van Willem Valkenburg, voor veel Helmonders geen onbekende.

Ontmoet elkaar in Helmond

“Wij willen dat iedereen mee kan doen en aan kan sluiten. Wanneer je je als individu opgeeft, ontmoet je jouw team als verrassing op de avond zelf”, aldus Renske Bartels, van Helmondvoorelkaar. Omdat de ‘Voorelkaar Pub Quiz’ in de week tegen de eenzaamheid valt, vraagt Helmondvoorelkaar de komende periode hier extra aandacht voor. “We zien op onze site dat veel mensen graag nieuwe buurtbewoners leren kennen om samen iets te ondernemen of ergens mee te helpen. Daarom bieden we inwoners van Helmond met deze speciale Pub Quiz de mogelijkheid om op een leuke en gezellige manier samen te komen. Super dat we het in samenwerking met De Cacaofabriek kunnen realiseren; een toplocatie voor dit sociale evenement!”

Doe mee!

Pub Quizen kun je niet in eentje! Misschien is er in jouw team wel plaats voor iemand die vaak alleen is? Dit zijn niet alleen eenzame ouderen bij jou om de hoek, denk ook eens aan je nieuwe buren of collega’s, klanten, cliënten, vrijwilligers of nieuwkomers die nog niet zo lang in Helmond wonen of werken. Deelname is gratis en aanmelden kan op de website: www.helmondvoorelkaar.nl/pubquiz.

Dit nieuwsbericht is 399 keer bekeken

X
X