Soep en worstenbroodjes tijdens carnavalsoptocht Mierlo-Hout

Gepubliceerd op: 12 februari 2020 11:56

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Dit jaar is Kansrijk Mierlo-Hout uitgekozen voor het Goede Doelen Fonds van Jan Linders. Het is de bedoeling dat we een aantal grote activiteiten laten plaatsvinden in de winkel in Mierlo-Hout. De opbrengst van vijf activiteiten die in samenwerking met Jan Linders in Mierlo-Hout worden georganiseerd, wordt verdubbeld door Jan Linders tot een maximum van € 500. Dit is een heel mooi initiatief van Jan Linders.

We hebben al een actie gehouden en onze volgende actie is tijdens de carnavalsoptocht op zaterdag 22 februari, dan staan wij bij de winkel in Mierlo-Hout met lekkere warme erwtensoep en tomatensoep voor € 1,00 en met warme worstenbroodjes en broodjes bokworst, ook maar voor € 1,00. Hiervoor kunt u terecht vanaf 12.30 uur.

Dus gaat u naar de optocht kijken, hoeft u thuis niet te eten, maar kunt u voor een klein bedrag soep en een broodje eten. Dit alles natuurlijk ten bate van het goede doel: Kansrijk Mierlo-Hout. Ook staan wij bij ontbinding van de optocht met soep en worstenbroodjes en broodjes bokworst voor de mensen die met de optocht hebben meegelopen. Ook zij zijn dan in de gelegenheid om iets warms te kopen voor € 1,00 voordat ze naar de Geseldonk lopen.


Dit nieuwsbericht is 84 keer bekeken

X
X