Snuffelen op de Heistraat Braderie

Gepubliceerd op: 13 juni 2018 14:00
Gewijzigd op: 13 juni 2018 13:42

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Binnenstad: Ook dit jaar is weer een braderie in de Heistraat in Helmond, het hart van binnenstad Oost. Al 9 jaar slagen de ondernemers van ‘Hé Heistraat’ erin om een geweldig evenement neer te zetten. Een braderie waar marktlui uit heel Nederland naar toe komen. Sommige marktlieden hebben nu al voor de volgende braderie gereserveerd.

Naast diverse kramen is er dit jaar een Beweeg- en gezondheidsplein georganiseerd (op het plein voor de Lidl) door het jongerenwerk van LEVgroep i.s.m. JIBB, GGD, Helmondse Voetbalschool, MAACH, etc. Ook zijn er diverse activiteiten voor jeugd en kinderen.

Van 11.00 uur tot 17.00 uur zullen de ondernemers uit de Heistraat en deelnemers van buiten de Heistraat hun producten aan u presenteren.
Bij De Bron zullen er demonstraties zijn van twee dansscholen (één waarvan er drie teams naar het WK in Glasgow gaan) en van Mansorie Gym.
Door de straat zullen er een tweetal groepen trekken, die zorgen voor Oosterse en Zuid-Amerikaanse klanken. Ter hoogte van de Heistraat 27 staat Coverband Njoy klaar met muziek uit de jaren 60 maar ook hedendaagse nummers.
Wijkhuis de Fonkel heeft een groot terras en ook daar kunt u luisteren naar een band.

Dus kom allemaal zondag 17 juni naar de Heistraat Braderie van 11.00 uur tot 17.00 uur om te genieten van een bruisende straat en om van het heerlijke eten en te proeven en te genieten van de geweldige klanken en gezelligheid.

(bron foto; Artistic Photoworks)

Dit nieuwsbericht is 583 keer bekeken

X
X