Slager Ad Wilde brengt paardenvlees positief in de belangstelling

Gepubliceerd op: 29 oktober 2020 12:47
Gewijzigd op: 29 oktober 2020 10:50

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Voor wie het nog niet gezien heeft: RTL 4 heeft afgelopen woensdag een interview afgenomen met Helmondse slager Ad Wilde. Dat Ad Wilde gespecialiseerd is in het beste paarden-, rund-, en varkensvlees wisten inwoners van Helmond en omstreken al lang, maar dat hij doormiddel van zijn website www.paardenvleesthuisbezorgd.nl ook heel Nederland van paardenvlees voorziet, is voor veel mensen nog niet bekend. Wegens de mogelijke slacht van de KONIK paarden uit de Oostvaardersplassen heeft EditieNL contact openomen met specialist/vakman Ad Wilde.

EditieNL was erg benieuwd naar de verkoop en consumptie van paardenvlees in Nederland en vroeg Ad Wilde om zijn mening over de verkoop van zijn paardenvlees en in het bijzonder over de mogelijke verkoop van KONIK paardenvlees. Volgens Ad zijn deze zuivere paarden door hun vrije leven zonder medicijnen uitermate geschikt voor consumptie, mits ze goed worden onderzocht en gekeurd. Omdat de KONIK paarden koudbloedig zijn, is mogelijk de smaak anders en zullen we dit vlees eerst moeten gaan testen in onze keuken zegt Ad. Hij staat open voor de verkoop van dit vlees en zal de reactie van Staatsbosbeheer zeker afwachten.

Ad verkoopt nu al de beste kwaliteit paardenvlees wat er globaal te krijgen is en betrekt dit vooral uit Zuid-Amerika en Canada. Niet alleen via de webshop, maar ook fysiek in de slagerij aan het Winkelplein Straakven gaat het iedere dag hard met de verkoop van dit fantastische vlees. De klant kan bij hem terecht voor magere hacheestukjes, malse kogelbief en de ongelooflijk lekkere biefstuk van de haas en vergeet niet het huisgerookte zijdezachte paardenrookvlees. Wie met kerst dit jaar paardenvlees op tafel wil hebben wordt wel geadviseerd om tijdig te bestellen!

Wie een echte lekkere paarden of runderstoofpot wil maken kan hiervoor de Hacheebonbon gebruiken. Een unieke uitvinding van Ad waardoor zijn klanten al jaren een heerlijke Perd in de Pot kunnen maken. Meer informatie over deze bonbon vindt u op www.keukenbonbon.nl.


Dit nieuwsbericht is 358 keer bekeken

X
X