Sjansbal C.V. de Spurriezeiers

Gepubliceerd op: 18 januari 2018 17:00
Gewijzigd op: 19 januari 2018 9:39

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Stiphout: CV de Spurriezeiers presenteert na het daverende succes van afgelopen jaren ook dit jaar weer het Sjansbal. Sjansbal 2018 wordt dit jaar groter, dikker en vetter dan ooit! Met John de Bever, onder andere bekend van “Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht” en het legendarische FEESTTEAM heeft de Stiphoutse carnavalsvereniging dit jaar maar liefst 2 kneiters van headliners.

Lokale superheld DJ Daniel Dex trapt de bal af in het voorprogramma. De avond wordt verder aan elkaar gedraaid door misschien wel de beste feest DJ van Nederland: DJ Rens. En alsof dit nog niet genoeg is, is er dit jaar een nieuwe “Golddiggers Area” met een supergroot Rad van Fortuin. Showmaster Joop, ook bekend als “Mister Magic FOX” neemt jullie mee! Waag een gokje en win meters bier, shotjes, bitterballen en nog veel meer gekkigheid.

Iedereen, van jong tot oud, is welkom op het Sjansbal! Op carnavalsmaandagavond 12 februari start het bal vanaf 20.00u in de Kurref aan de Dorpsstraat 40 Stiphout, entree vrij (vol=vol)!

Dit nieuwsbericht is 1217 keer bekeken