Sfeervolle kerstmarkt in Wijkcentrum de Boerderij

Gepubliceerd op: 7 december 2018 14:19

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Helmond-Noord, Voorpagina

Helmond-Noord: Op zondag 9 december wordt er, in Wijkcentrum de Boerderij in Helmond-Noord, een sfeervolle kerstmarkt met grote loterij gehouden waarbij hele mooie prijzen te winnen zijn.

Er zijn loten verkrijgbaar op de markt bij Gerrie Peters. de loten kosten €1,00 per stuk of 6 voor €5,00. De opbrengst van de loterij komt geheel ten goede aan amusement en muziek voor de bewoners van Zorgboogcentrum Keyserinnedael. We laten deze bewoners genieten van de muziek. Er zijn meer dan 100 prijzen geschonken door de winkeliers van de Engelseweg, Winkelcentrum de Bus en Winkelcentrum de Vondellaan en dan nog de particuliere die een steentje hebben bijgedragen. De cadeaus variëren van een diner bon tot een super mooie kinderkeuken.

Op deze kerstmarkt staan meer dan 50 kraampjes gevuld met allerlei leuke snuisterijen en hebbedingetjes voor in en om het huis of voor in de kerstboom en is zowel op de eerste etage als op de begane grond. Het is voor iedereen toegankelijk, er is geen leeftijd aan verbonden. U vindt hier kraampjes met eigengemaakte creaties, jam, honing, chutney, magnetische sieraden, kerstbloemstukken op boomschijven, amaryllusbollen waar wel 5 stengels uit groeien in allerlei kleuren, woonaccessoires, quilten en patchwork, kaarten, aloe-vera, dames & herenmode, schoenen en tassen, keramiek sieraden, haken en breien, Glasdeco en nog veel meer. Ook zijn er diverse workshops te doen: cupcakes versieren, tekenen op canvastas, windlicht met servetten, wenkbrauwen en wimpers verven, handmassage, en gezichtsverzorging!

Buiten bij de entree is er vers gemaakte erwtensoep verkrijgbaar en broodje rookworst voor maar €1,50. Worstenbroodjes en warme chocolademelk koffie en thee is binnen te verkrijgen bij de bar. Je kunt gratis op de foto met de kerstman of kerst-elf!

U vindt Wijkcentrum de Boerderij in de harmoniestraat 105 in Helmond.
Dus laat iedereen het weten en kom gezellig met het hele gezin naar de leukste kerstmarkt in Helmond-Noord en shop alvast de cadeautjes voor de aankomende feestdagen!

Dit nieuwsbericht is 259 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X