Senna Willems zingt voor SamenLoop en oma

Gepubliceerd op: 17 juni 2019 15:27

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Dertien jaar was de Helmondse Senna Willems toen ze deelnam aan de blind auditions van The Voice Kids. Senna zong het liedje Almost Is Never Enough van Ariana Grande en veroverde daarmee met haar eerste zin al de harten van alle vier de juryleden. Marco Borsato, Ilse de Lange, Douwe Bob en Ali B waren unaniem: Senna is een topper!

Inmiddels is Senna vijftien jaar. Zingen is haar passie. Al zolang als ze zich kan herinneren, wil ze maar één ding: zangeres zijn. ‘Ja, ik ben al een zangeres, maar ik bedoel een beroepszangeres. Zo eentje die een wereldtournee maakt!’ Vol overtuiging en met een sympathieke uitstraling vertelt ze over haar fijne optredens. In 2018 won ze bovendien ook de finale van Volkszanger Junior in Tilburg.

Toen de organisatie van SamenLoop voor Hoop Helmond haar vroeg om te komen zingen, twijfelde Senna geen moment. Zelf was ze al eens deelnemer aan de Kinderloop bij de SamenLoop in Helmond. ‘Dat was toen mijn oma overleden was door de ziekte kanker. Nu kom ik zingen voor SamenLoop en speciaal voor mijn oma’, aldus Senna.

Als leerling van het Carolus Borromeus College heeft ze het nu extra druk. Deze week begint immers de toetsweek. ‘Ik ben al druk bezig met de voorbereidingen. Woensdag voor de SamenLoop heb ik mijn laatste toetsen. Daarna heb ik weer meer tijd om te zingen.’

Op de vraag of ze het spannend vindt om op te treden voor de SamenLoop, antwoordt ze als een ervaren zangeres. ‘Gezonde spanning is goed. Die heb ik dan ook, anders gaat het niet goed. Weet je, ik neem water mee. Tussendoor kan ik dan wat drinken. ‘t Is goed om geen droge mond te hebben.’

Tijdens SamenLoop voor Hoop komen verschillende zangers, zangeressen en bands optreden. Horeca met terras is aanwezig. En de entree is gratis. Het programma ziet er als volgt uit:

ZATERDAG 29 JUNI:

14:00u                         Openingsceremonie m.m.v. Fanfare De Vooruitgang

15:00u  - 18:00u         The Blue Note

19:00u – 19:30u         Mark Elbers

19:30u – 20:00u         Erica en Irma Martens

20:00u – 22:00u         Soulband Turnback

23:00u                         Kaarsenceremonie m.m.v. Erica en Irma Martens

ZONDAG 30 JUNI:

10:00u                         KINDERLOOP als onderdeel van SamenLoop

10:00u – 11:00u         DJ Quin DRX (Quinten Dirks)

11:30u                         1e Veilingronde met Jorg Krijnen en René van Luytelaar

12:00u – 12:30u         Senna Willems

12:30u                         2e Veilingronde

13:00u – 13:30u         Jelco Bekers

14:00u                         SLOTCEREMONIE

Locatie: Atletiekbaan HAC – Molenven 3 – Stiphout/Helmond


Dit nieuwsbericht is 333 keer bekeken

X
X