Seniorenwandeling IVN natuur & cultuur

Gepubliceerd op: 23 september 2022 14:08

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Helmond-West, Voorpagina

HELMOND-WEST

Op woensdag 28 september organiseert de Werkgroep Seniorenwandelingen van IVN Helmond een wandeling voor belangstellenden vanaf 55 jaar. De wandeling gaat vanuit de Dahliatuin Helmond-West door het Groot Goor. De Dahliatuin kan eventueel ook nog worden bewonderd. Deelname is gratis, verzamelen bij de Dahliatuin, Oversloot 1 (Houtsdonk), vertrek om 10.00 uur.

IVN Helmond viert dit jaar haar 40-jarig jubileum. Om die reden wordt de traditie om regelmatig wandelingen te organiseren voor senioren, weer enthousiast opgepakt.

Men hoeft geen lid te zijn van het IVN om mee te kunnen doen. Tijdens de wandeling besteden we aandacht aan de speciale flora, fauna en cultuur van het Groot Goor, het knotwilgenlaantje en aan de nog bloeiende dahlia’s in de Dahliatuin.

Er wordt rekening gehouden met weersomstandigheden; bij ernstige twijfel of de wandeling wel of niet doorgaat bel evt. 06 – 20 09 15 34. De wandeling is NIET geschikt voor rolstoelers.
De seniorenwandeling start om 10.00 uur vanaf de Dahliatuin en duurt tot ongeveer 12.00 uur.

De wandeling is ook te vinden op de website van het IVN (www.ivn.nl/helmond) en staat ook in het jubileumboekje dat in juli verscheen. Deelnemers krijgen na afloop het informatieve jubileumboekje gratis mee.


Even op een rijtje:
Woensdag 28 september: wandeling Groot Goor
10.00-12.00 uur
Start: Dahliatuin, Oversloot 1 (Houtsdonk)
Gratis deelname
Leeftijd: vanaf 55 jaar (jonger mag ook)


Dit nieuwsbericht is 40 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X