Seniorenwandeling IVN natuur & cultuur

Gepubliceerd op: 20 april 2023 14:53

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

STIPHOUT Op woensdag 26 april organiseert het IVN Helmond een publiekswandeling in Stiphout. Onder leiding van gids Ad Adriaans voert de tocht door de Stiphoutse Bossen en langs enkele vennen. Deelnemers zullen getuige zijn van de ontluikende lente van de Stiphoutse natuur en worden tijdens de wandeling op de hoogte gesteld van onder andere de geschiedenis en bijzondere aspecten van dit bijzondere gebied.

De start is bij het kruisbeeld in Stiphout, hoek Gerwenseweg/Molenven. Auto's kunnen worden geparkeerd op de parkeerplaats aan het Molenven. Deelname is gratis. Opgave vooraf is niet nodig.

De wandeling start om 10.00 uur en zal ongeveer 1,5 tot maximaal 2 uur duren. Er wordt rekening gehouden met weersomstandigheden; bij ernstige twijfel of de wandeling wel of niet doorgaat bel eventueel 06 – 20 09 15 34.

Het IVN Helmond organiseert maandelijks een seniorenwandeling waaraan iedereen mag deelnemen. De ene maand in een wijk of het buitengebied van Helmond, in de andere maand in een van de gemeenten in de regio in samenwerking met het IVN aldaar. Vorige maand was men te gast bij het IVN Geldrop; nu in april is iedereen van harte welkom in Stiphout.

Even op een rijtje:

Woensdag 26 april: wandeling Stiphoutse Bossen

10.00-12.00 uur

Start: Kruisbeeld Gerwenseweg/Molenven

Gratis deelname


Dit nieuwsbericht is 272 keer bekeken