Seniorenmiddag in wijkhuis De Lier

Gepubliceerd op: 9 januari 2020 12:51

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Helmond-Oost, Voorpagina

Helmond-Oost: Op zaterdag 8 februari zal carnavalsvereniging de Ao-Kanters in Wijkhuis de Lier een seniorenmiddag houden. De middag begint om 13.30 uur en zal tot 17.00 uur gaan duren. Deze carnavalsmiddag wordt georganiseerd voor senioren vanaf zestig jaar en ouder. De toegangsprijs voor deze middag is drie euro per persoon.  U ontvangt bij binnenkomst een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.

Prins Mike d’n Uurste is met zijn adjudant Stef, Prinses Wendy, grootvorst Willie, ceremoniemeester Carlo, de raad van elf, de dansmariekes, de prinsengarde en de dames aanwezig op deze middag.

Er is weer een erg leuk divers programma voor u samengesteld zoals klets, amusement- en zang. Afgelopen carnaval vond de middag voor het eerst plaats en het was een succes, daarom wil de verenging ook in 2020 de senioren niet vergeten en ervoor zorgen dat er in de wijk een leuke carnavalsmiddag voor de senioren wordt georganiseerd.

Is uw interesse in deze gezellige seniorenmiddag gewekt dan bent u van harte welkom. We kunnen deze middag maximaal 130 personen kwijt. Het is daarom erg belangrijk om uzelf op te geven zodat u verzekerd bent van een plekje in de zaal. U kunt zich aanmelden via info@ao-kanters.nl of per telefoon: Dhr. Verdegen tel.nr 06-24945472, Dhr. van Dijk 06-34146732.


De Ao-kanters hopen natuurlijk dat u in grote getale naar deze middag komt. Zodat het weer een gezellige middag wordt.


Dit nieuwsbericht is 211 keer bekeken

X
X