Senioren Vakantieweek viert het 10-jarig bestaan

Gepubliceerd op: 13 mei 2018 13:00
Gewijzigd op: 14 mei 2018 13:59

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Het comité van de seniorenvakantieweek nodigt de senioren van Mierlo-Hout, Brandevoort en Helmond West uit om zich in te schrijven voor deelname aan een prachtige vakantieweek. Dit jaar gaan wij ons 10-jarig bestaan vieren, welk wij niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan.

De Vakantieweek is gepland in week 33 van 13 t/m 17 augustus 2018

Om u een indruk te geven van wat het allemaal inhoudt, geven wij u een overzicht van onze activiteiten. In Savant Alphonsus kan men rikken, jokeren, sjoelen, schaken, biljarten, kienen, bridgen, bloemschikken, jeu de boules en een verwenmiddag. Elke avond is er gelegenheid om deel te nemen aan de gezamenlijke maaltijden welke zeer gevarieerd zijn met aangepaste livemuziek. Niet in het gebouw van Savant Alphonsus maar daarbuiten organiseren wij twee fietsprogramma’s. Een fietstocht van een halve en een van een hele dag richting Best. Het handboogschieten en midgetgolf is ook dit jaar weer in ons programma opgenomen.

Voor de rolstoelers hebben wij een aparte bustocht georganiseerd van een halve dag door de Peel. De bustocht gaat dit jaar naar Maastricht voor een viersluizentocht met de boot richting België. Vrijdag 17 augustus is er een gratis muziekmiddag. Tevens worden de prijswinnaars van de activiteiten en van de gehouden loterij bekend gemaakt.

De wens van het comité is: Doe actief mee en beperk u niet alleen tot deelname aan de diners. In de komende weken komen wij uitgebreid terug op enkele bijzondere activiteiten. Het inschrijfformulier zal gepubliceerd worden in het blad Kontakt van KBO-St Lucia en is te verkrijgen in de Gasterij van Savant Alphonsus, Hoofdstraat 176 Mierlo-Hout. Voor enkele onderdelen is de inschrijving beperkt.

De inschrijving vindt plaats in Woonzorgcentrum Savant Alphonsus.
woensdag 20 juni 10.00-11.30 uur, maandag 2 juli 14.00-15.00 uur,
donderdag 12 juli 10.00-11.00 uur, vrijdag 20 juli 10.00-11.00 uur en woensdag 25 juli 14.00-15.00 uur.

Ook dit jaar staan wij weer klaar met vele vrijwilligers om jullie een fantastische week te bezorgen.

Dit programma is mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren die de senioren van Mierlo-Hout een warm hart toedragen.

Dit nieuwsbericht is 374 keer bekeken

X
X