Scoor voor de laatste keer de beste Black Friday deals

Gepubliceerd op: 13 december 2019 15:56
Gewijzigd op: 13 december 2019 13:57

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Helmond: Black Friday mag dan wel voorbij zijn, maar dat geldt niet voor de deals van Adventure Store Helmond: daar gelden het hele jaar door de beste prijzen en de scherpste deals voor alles op het gebied van sport- en outdoor benodigdheden. En dat met de bekende persoonlijke bediening, het assortiment met topkwaliteit merken en het gratis parkeren voor de deur.

Zondag 15 december is het koopzondag in de winkel. Kom en profiteer voor de laatste keer van de super acties die tot en met deze dag gelden: 20 procent korting op alle tassen, 15 procent korting op alle winterjassen, 30 procent korting op alle kinderregenlaarzen en 20 procent korting op kampeer- en recreatie spullen zoals relaxstoelen, barbecues, slaapzakken, matten, tenten en alle accessoires.

Naast hoge kortingen, kun je ook rekenen op een uitstekende service en goedpassend advies. Onze outdoor adviseurs staan voor je klaar om je te helpen! Of je nu op zoek bent naar een perfect paar wandelschoenen óf een gloednieuwe barbecue, Adventure Store heeft het allemaal!

Kijk ook op wwww.adventurestore.nl voor alle details.


Dit nieuwsbericht is 169 keer bekeken

X
X