Schoonheidssalon Apart Cosmétique Service stopt na 45 jaar

Gepubliceerd op: 17 oktober 2019 16:45

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Jacqueline Bach weet het al een tijdje, maar nu is het echt zover. In oktober sluit ze de deuren van haar schoonheidssalon Apart Cosmétique en op 27 oktober viert ze haar ‘pensionering’, samen met familie, vrienden en klanten. Eigenlijk kan ze er na 45 jaar nog steeds geen genoeg van krijgen. “Ik moet van mezelf stoppen. Ik ben nu 72 jaar oud en heb het grootste deel van mijn leven in mijn salon doorgebracht. Hopelijk is er nog een tijdje voor mij gereserveerd hier op deze aarde en daar ga ik nu volop van genieten!”

Een snelle rekensom geeft aan dat Jacqueline in Helmond meer dan 21.500 behandelingen heeft gegeven! Ze heeft moeders, dochters en kleindochters in haar stoel gehad en zo hele generaties in Helmond nog mooier gemaakt. “De leukste ervaringen zijn toch wel de levensverhalen die klanten aan mij vertelden. We hebben samen veel gelachen en ook verdrietige momenten met elkaar gedeeld. Het is ontzettend leuk om met zoveel verschillende mensen te mogen werken. Zij hebben mij mooie herinneringen en levenswijsheden gegeven. Daar wil ik mijn klanten graag voor bedanken. Het was fantastisch om mijn werk zo lang met zoveel plezier te mogen doen.”

Hoewel ze nu als ondernemer stopt met haar salon, blijft Jacqueline ondernemend. Ze is sinds vorig jaar actief in de gemeenteraad met haar partij Bach Plus. ‘Gelukkig blijf ik in contact met inwoners van Helmond. Ze zijn voorlopig nog niet van mij af’.


Dit nieuwsbericht is 804 keer bekeken

X
X