Schilderlessen voor beginners en gevorderden

Gepubliceerd op: 19 december 2019 16:02

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Voor wie graag houdt van creatief bezig zijn en iets nieuws wil leren, biedt het KBO u acht unieke schilderlessen aan. Ze worden gegeven door kunstenares Hilma Bovenkerk van Artschool Helmond. Zij geeft al ruim acht jaar schilderlessen en schilderworkshops aan groepen.

Ook de kinderfeestjes met graffiti zijn erg populair. Zelf experimenteert Hilma graag met allerlei technieken. U zult al snel merken dat ook u dat kunt en fantastische schilderijen en tekeningen kunt maken!


Wat kunt u verwachten?

Aan de hand van eenvoudige stappen zullen de volgende technieken aan bod komen:

Kleuren mengen Krijttechnieken en glasschilderen ('reverse painting')Letten op de compositieDiepte creëren, schaduw en perspectiefGrappen met optisch bedrogDiverse spattertechnieken

De cursus begint donderdagochtend 2 januari 11:00 tot 13:00 uur en zal om de twee weken plaatsvinden op de donderdagochtend. De kosten zijn 115,00 euro. Het KBO draagt voor iedere deelnemer 15,00 euro bij aan de totaalprijs van 130,00 euro.

Dit is voor alle acht lessen van twee uur over de gehele periode die duurt tot en met 2 april 2020, inclusief materialen, schorten en natuurlijk koffie en thee. Elke les gaat u naar huis met een kunstwerk van eigen hand! Hilma geeft u persoonlijke begeleiding en legt alles stap-voor-stap uit. Wie al wat ervaring heeft en zich vrij voelt, wordt ook vrij gelaten, want daar gaat het om in de kunst. U bent van harte welkom in het ruime atelier, geheel gelijkvloers en dus voor iedereen toegankelijk

Aanmelden kan bij Hilma Bovenkerk, Molenstraat 121 te Helmond. Telefoonnummer: 06-34562463


Dit nieuwsbericht is 192 keer bekeken

X
X