SamenLoop voor Hoop: “Bedankt”

Gepubliceerd op: 19 december 2019 15:42
Gewijzigd op: 19 december 2019 15:51

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: 2019: een geweldig jaar voor de SamenLoop voor Hoop. Iedereen die daar een bijdrage aan heeft geleverd wordt van harte bedankt.

In het weekend van 29 en 30 juni jongstleden heeft de SamenLoop voor Hoop Helmond/ Laarbeek voor de vijfde keer in de geschiedenis plaatsgevonden op het parcours van atletiekvereniging HAC in Stiphout en in het aangrenzende bos. Het prachtige bedrag van € 101.405 werd uiteindelijk bijeen gebracht. Het grote succes was met name behaald door het enorme enthousiasme, de fantastische inzet en prestatie van heel veel direct betrokken mensen.

Het bestuur van de SamenLoop bedankt daarom nu op het einde van het jaar, al deze mensen van harte. Alle teams, de 28 teamcaptains en honderden deelnemers, de tientallen bedrijven die als sponsor financiële en inhoudelijke steun hebben geleverd, de eregasten die in het weekend werden verwelkomd, de vrijwilligers voor en achter de schermen, de bezoekers, de artiesten die optraden, de media, de sportverenigingen HAC en Stiphout Vooruit voor hun gastvrijheid en de beschikbaarstelling van hun accommodaties, het Inloophuis de Cirkel en de gemeenten Helmond en Laarbeek.

Het jaar wordt afgesloten met een super trots gevoel. Op basis van dit mooie succes wordt met plezier uitgekeken naar de volgende editie, die medio 2021 zal worden georganiseerd.

Het bestuur van de SamenLoop voor Hoop wenst eenieder hele fijne feestdagen toe en alle goeds voor het nieuwe jaar.

www.samenloopvoorhoop.nl/helmond
helmond@samenloopvoorhoop.nl

Foto; Wim van den Broek


Dit nieuwsbericht is 403 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X