Samen honderd jaar bij badmintonclub Con Brio

Gepubliceerd op: 8 januari 2020 14:23

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Suytkade: Op de valreep van het oude jaar kon badmintonclub Con Brio nog vier jubilarissen in het zonnetje zetten. Arthur Martens, Menno Balvers, Jeroen van de Waterlaat en Marinus van den Elsen werden gehuldigd door de interim-voorzitter Remco Lubbers omdat zij ieder 25 jaar lid waren van de Con Brio, dat is bij elkaar 100 jaar!

Zij hebben zich daarnaast ook verdienstelijk gemaakt voor de club hetzij in het bestuur, bij activiteiten en/of in de competitie. Met zulke trouwe leden vaart iedere club wel.

Ondertussen is de tweede seizoenshelft feestelijk begonnen met een Nieuwjaarsborrel en gaat ook de badmintoncompetitie van de HBB weer van start. Op een enkel team na, staan de meeste teams van Con Brio er goed voor. De speelavond van Con Brio is op dinsdagavond in de sporthal op Suytkade en de competitie wordt op woensdag- en donderdagavond gespeeld in diezelfde sporthal.

Samen 100 jaar badminton bij Con Brio, v.l.n.r. Marinus van den Elsen, Arthur Martens, Menno Balvers en Jeroen van de Waterlaat. (Bron foto: Jos van Leuken).


Dit nieuwsbericht is 110 keer bekeken

X
X