Saller nieuwe kledingpartner Helmond Sport

Gepubliceerd op: 19 januari 2018 10:00
Gewijzigd op: 1 februari 2018 9:51

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Helmond: Helmond Sport draagt de komende drie seizoenen kleding van Saller. Het Duitse kledingmerk vervangt daarmee de huidige kledingpartner Hummel. “Wij zijn er trots op dat we deze mooie club aan ons hebben weten te binden”, aldus Heiko Saller, directeur van het sportmerk.

Met de samenwerking tussen Helmond Sport en Saller hoopt het Duitse bedrijf voet aan de grond te kunnen krijgen in Nederland. “Voor ons is het belangrijk dat we eindelijk een eerste club in Nederland hebben die onze kleding gaat dragen.
Wij hebben uitvoerig business- en marktonderzoek gedaan en Helmond Sport is zonder twijfel een zeer belangrijke strategische partner voor ons in Nederland.
Wij zijn ervan overtuigd dat we samen met Helmond Sport kunnen gaan groeien”, zegt Saller.

Helmond Sport is eveneens content met de samenwerking. “Met Saller kleden wij ons in een outfit van geweldige kwaliteit. Dit is een zeer mooi kledingcontract met een zeer bereidwillige en meedenkende partner. Wij zijn er trots op dat Saller voor Helmond Sport heeft gekozen om voet aan de grond te krijgen in Nederland.
De komende drie seizoenen zal Nederland via Helmond Sport kennis gaan maken met dit mooie merk. Wij delen samen de honger om te winnen”, zegt Antoine Beije, commercieel manager van Helmond Sport.

Helmond Sport en Saller kwamen in contact met elkaar via Marco van der A, importeur van Saller in Nederland en tevens Helmond Sport-supporter. “Saller is een merk wat in Duitsland al grote bekendheid geniet bij 2.Bundesliga-club SSV Jahn Regensburg en 3.Bundesliga-clubs SC Paderborn 07 en VFR Aalen.
Ook in België heeft Saller al zijn intreden gedaan bij KVC Westerlo.
Daarnaast wordt het nationale team van Gambia ook door Saller gekleed.
Dat Helmond Sport nu de eerste Nederlandse club wordt is iets waar we enorm trots op zijn”, besluit van der A.

Dit nieuwsbericht is 602 keer bekeken