RVC organiseert 12e editie Gino van Bree Beachvolleybal

Gepubliceerd op: 20 juni 2019 11:40

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Brouwhuis, Dierdonk, Rijpelberg

Helmond: Op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni vindt de 12e editie van het Gino van Bree Beachvolleybal weekend plaats. De parkeerplaats bij het Veka-Sportcentrum te Helmond wordt, door volleybalvereniging RVC, weer omgetoverd tot een heuse beachvolleybal arena. Een DJ zorgt voor zomerse muziek, voor de kinderen is er een springkussen uiteraard zijn een hapje en drankje verkrijgbaar.


Zaterdagmiddag wordt er gebeachvolleybald voor het goede doel. Dit jaar komt de opbrengst ten goede aan de stichting “Sports for Childeren”. Deze Helmondse stichting zorgt ervoor dat gebruikte sportmaterialen na een kleine opknapbeurt een tweede leven krijgen in wat minder bedeelde landen. Op deze manier zorgen zij ervoor dat kinderen in deze landen voldoende kunnen sporten en plezier hebben.


Het beachvolleybal vindt plaats volgens het “King of the Court” principe. Verschillende teams spelen telkens een rally tegen elkaar. De winnaar blijft staan en de verliezer maakt plaat voor een nieuw team. Het team wat per ronde de minste punten heeft valt af. Het team wat na deze afvalrace over blijft mag zich “King of the Court” noemen. Teams bestaan uit 4 personen en inschrijven kan via de site.


Na het volleyballen kan worden aangeschoven bij de BBQ. Ook de opbrengst hiervan is voor “Sports for Childeren.
Zondag 30 juni is bestemd voor de recreatieve beachvolleyballer. Van 10 tot 18 uur strijden teams van 4 of 6 personen om de felbegeerde wisselbekers en eeuwige roem. De 6x6 klasse is voor de wat minder geoefende teams. De 4x4 klasse is voor de wat beter geoefende volleyballer. Vindt je het leuk om met familie, vrienden, collega’s of als vereniging deel te nemen schrijf je dan zo snel mogelijk in.


Bovenstaande activiteiten worden door volleybalvereniging RVC georganiseerd. Inschrijven kan tot 23 juni. Voor meer informatie en inschrijven, neem snel een kijkje op www.rvchelmond.nl.
Wil je een keer kennis maken met volleybalvereniging RVC? Dat kan. Wij trainen op maandagavond van 20:00 uur tot 21:30 in het Veka-Sportcentrum en je bent van harte welkom.

Programma
Zaterdag 29 juni
16:00 tot 18:00 King of the Court
18:00 BBQ


Zondag 30 juni
10:00 – 18:00 Beachvolleybaltoernooi


Dit nieuwsbericht is 147 keer bekeken

X
X