Ruiters van Helmond

Gepubliceerd op: 6 mei 2020 10:28

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Fotografe Evelien Kieboom, van Kieboom Photography, bedacht vier weken geleden een fotoproject om de ondernemers van Helmond een steuntje in de rug te geven. Om de gepaste afstand te kunnen bewaren, startte ze met het fotograferen van ondernemers vanachter hun ruiten in een vierdelige fotoreeks. Deze foto’s worden geplaatst op Facebook en Instagram onder de stoere naam “ Ruiters van Helmond” met een stukje tekst over de onderneming en wat de effecten van coronacrisis zijn op hun als ondernemer. Dit alles in ruil voor een bos bloemen van Bloemboetiek Nicole.

In samenwerking met Mayke van Berlo van Mayworks worden deze mooie boeketten geheel in stijl door een bloemenmeisje naar iemand gebracht die de ondernemer mag aanwijzen. Dit mag een buurvrouw zijn, een oma, iemand uit de zorg, een andere ondernemer of iemand die het gewoon in deze tijd verdient. Aan de boeketten hangen gepersonaliseerde Ruiterfotokaarten die speciaal ontworpen zijn door Ellen de Fockert en bij Black&Colors gedrukt worden. “50 ondernemers was ons doel en ik had niet verwacht dat we dit binnen vier weken al gehaald zouden hebben”, zegt Evelien. “Als ik daarna de leuke reacties lees en hoor dat de ondernemers door hun post nieuwe klanten krijgen of meer volgers op social media, dan is mijn missie geslaagd.”

Met bijna 900 volgers al op Facebook is het zonde om het project te stoppen, dus ondernemers kunnen zich nog steeds aanmelden om in het licht van de Ruiters te komen staan en mooie foto’s te ontvangen die de ondernemer weer zelf kan gebruiken als stukje reclame in deze tijd. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met info@kieboomphotography.com.

F Evelien Kieboom


Dit nieuwsbericht is 501 keer bekeken

X
X