Ruilwinkel opent naaiatelier in avonduren

Gepubliceerd op: 3 oktober 2018 18:00
Gewijzigd op: 3 oktober 2018 13:31

Nieuwsbericht door: Christel Sanders

Helmond: Vanaf deze maand kun je op dinsdagavonden van 17.30 tot 19.30 uur ook in de Ruilwinkel terecht voor kleine kledingreparaties, zoals het korter maken of innemen van rokken en broeken of het inzetten van ritsen.

De Ruilwinkel is een plek waar spullen en diensten geruild kunnen worden. Er wordt niet betaald met euro’s maar met punten. Mensen kunnen punten verdienen door spullen die ze over hebben naar de winkel te brengen of door diensten voor anderen te verrichten. Het gaat om goed onderhouden spullen, van kleding tot serviesgoed en van boeken tot elektrische apparaten. Diensten zoals de fietswerkplaats, en de kapper worden voorlopig alleen overdag aangeboden.

Iedereen kan gratis lid worden. De Ruilwinkel biedt uitkomst aan mensen met een kleine portemonnee, maar is ook interessant voor mensen die hergebruik van spullen en een beter milieu belangrijk vinden.

De Ruilwinkel is een activiteit van Humanitas Helmond en wordt grotendeels gerund door vrijwilligers. De winkel is gevestigd aan de Engelseweg 127A in Helmond.

Voor alle openingstijden : ruilwinkelhelmond.nl

Dit nieuwsbericht is 694 keer bekeken

X
X