Rotary Club verrast met kerstdiners

Gepubliceerd op: 17 januari 2021 12:00
Gewijzigd op: 14 januari 2021 10:12

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND “Op woensdag 23 december 2020 hebben wij 23 mensen in Helmond verrast met het uitdelen van een kerstmenu", vertelt Anne Swinkels-Courcelles, lid van de Rotary Club Helmond-regio. 

"December is een donkere maand voor veel mensen en zeker in deze coronatijd. Ik kwam op het idee, omdat ons jaarlijkse kerstdiner waarbij wij een persoon uitnodigen die eenzaam is of hulpbehoevend, niet doorging vanwege corona. Samen met de LEVgroep hebben wij dat idee kunnen realiseren. Theo Vijgenboom, tevens lid van de Rotary Club Helmond-regio, nam contact op met horeca-ondernemer Freek Boetzkes van 33 Good Food. Freek bereidde een lekker kerstmenu voor, bestaande uit een voor- en hoofdgerecht met dessert. Een lichtpuntje voor deze minder bedeelde mensen, steun voor een Helmondse horeca-ondernemer en voor ons, als Rotary Club, een prettig gevoel dat wij 23 mensen blij hebben gemaakt!

Het deed ons goed een glimlach op iemands gezicht te toveren, om aandacht te geven en te laten voelen dat er mensen zijn die aan hun denken, zodat zij weer moed hebben om verder te gaan.”

F | Rotary Club Helmond-regio


Dit nieuwsbericht is 173 keer bekeken

X
X